FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

VIDEO + FOTO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ionuț Lupescu anunță când intră buldozerele pe vechea arenă și când va fi gata noul stadion Dinamo

Articol de , - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 14:32 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 15:18

Președintele de onoare al lui Dinamo, Ionuț Lupescu (55 ani), a dat detalii despre noul stadion din „Ștefan cel Mare”.

Fostul mare fotbalist spune că actualul stadion, aflat într-o stare deplorabilă (Detalii AICI), ar putea fi demolat în a doua parte a acestui an, în vară sau în toamnă. Și că noua arenă, de 170 de milioane de euro și 25.000 de locuri, ar putea fi gata în doi ani și jumătate sau trei. Ceea ce înseamnă 2027. 

FOTO. Cum ar putea să arate noul stadion Dinamo

+14 FOTO

Noua arenă ar urma să aibă „25.059 de locuri în tribune, două parcări, spații de cazare cu 80 de locuri, un spațiu expozițional, un amfiteatru pentru 200 de persoane, o sală de mese cu 160 de locuri, spații de antrenament ce vor deservi o parte dintre disciplinele sportive care intră în obiectul de activitate al CS Dinamo București, precum și un centru de recuperare pentru sportivi”.

VIDEO Ionuț Lupescu anunță când ar putea fi demolat stadionul Dinamo

„Planurile pentru 2024 sunt să încerc să convingem Guvernul pentru a lua ultima semnătură necesară îndeplinirii marelui vis al dinamoviștilor, adică noul stadion.  Sper ca Premierul și echipa lor vor aviza acest proiect. Va fi o arenă pentru multe sporturi. Și sper să conving oamenii din MAI de necesitatea refacerii infrastructurii parcului sportiv Dinamo.

Pentru stadion mai lipsește o singură aprobare. După aceea, CNI va prelua pârghiile. Dacă totul merge bine, în vară-toamnă am putea vedea buldozerele la stadion. Important e să se înceapă treabă. Dacă totul merge bine, sper ca în doi ani și jumătate sau trei ani va fi gata stadionul.  E important să avem infrastructură, să facem o academie bună”, a declarat Ionuț Lupescu pentru GSP.ro din Belek, unde a participat la o Winter League Convention.

Sper ca Dinamo să rămână în Liga 1. Șanse sunt. Ultimele două meciuri au dat speranță. Mai e cale lungă, trebuie multă muncă. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei. 
– Ionuț Lupescu

FOTO. Cum arată acum stadionul Dinamo

Gazeta Sporturilor a vizitat recent stadionul Dinamo, pe care nu s-a mai jucat din noiembrie 2023. Arena din „Ștefan cel Mare” se află într-o stare extrem de proastă.

+41 FOTO

Citește și:

Dinamo s-a întors din cantonamentul din Antalya » Concluziile lui Kopic și Andrei Nicolescu: „4 transferuri”
DINAMO
Dinamo s-a întors din cantonamentul din Antalya » Concluziile lui Kopic și Andrei Nicolescu: „4 transferuri”
Dennis Politic, anunț războinic înainte de reluarea SuperLigii: „Mergem la fiecare partidă cu gândul la victorie”
DINAMO
Dennis Politic, anunț războinic înainte de reluarea SuperLigii: „Mergem la fiecare partidă cu gândul la victorie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  15 Ianuarie 2024, 00:31
Postat de Stefan09 pe 13 Ianuarie 2024, 23:44

Adica din taxele si impozitele celor ce muncesc si platesc asa ceva. Evident ca nu e cazul tau, tu esti in mod evident oligo_fren.

da ma eu nu platesc taxe :)))))))))))))))))))))) doar tu paltesti si fac astia stadion din banii tai :))))))))))))))))))))))))))))))))))

istet10
istet10  •  14 Ianuarie 2024, 20:00
Postat de creeperno534 pe 13 Ianuarie 2024, 22:43

N-au voie sa renunte ca o sa piarda multe voturi

Unde voturile alea multe care altfel veneau sigur la aia de le pot pierde? Ba, tu reusesti sa judeci? Ai "maturitatea" unuia de 14 ani.

locul_doi_delacoada
locul_doi_delacoada  •  14 Ianuarie 2024, 16:27
Postat de iar_locul_doi pe 13 Ianuarie 2024, 16:13

fix din banii tai ..prostalaule ..din banii tai nu pot pune aia nici macar un scaun !! randoame tu vorbesti care stai cu mami si cu tati la 60 de ani ..platesc aia factura la net ..sa debitezi tu prostii pe aici !!!

tibi iq 33,iarasi ***. 1.eu nu sunt ala. 2.nici cei mai fanatici suporteri a lui vitan barzesti nu cred ca o sa aveti vreodata stadion,deci de un optimismul tau?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează