FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Denis Alibec, acord cu Gaziantep! Turcii anunță: „Ne-am înțeles cu jucătorul” » De ce depinde mutarea

Denis Alibec, Astra Giurgiu
Denis Alibec, Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 13:57 / Actualizat marti, 25 august 2020 13:59

Muslum Ozmen, vicepreședintele clubului Gaziantep, la care antrenează Marius Șumudică (49), a dezvăluit faptul că echipa sa a ajuns la un acord cu Denis Alibec (29), atacantul de la Astra Giurgiu.

Denis Alibec continuă să fie curtat insistent de echipele din Turcia. Samsunspor, din Liga 2, și Gaziantep, echipa din primul eșalon antrenată de Marius Șumudică, luptă pentru semnătura atacantului de la Astra. Potrivit ultimelor declarații ale oficialilor lui Gaziantep, se pare că formația antrenată de Șumudică este aproape de a avea câștig de cauză.

„Este un fotbalist foarte bun, noi am făcut o ofertă. Ne-am înțeles cu jucătorul, dar așteptăm răspunsul din partea clubului său. Dacă acceptă, transferul va avea loc. Le-am oferit cât am putut de mult din punct de vedere economic. Clubul nostru este lipsit de datorii și plătim toate salariile la timp, nu putem compromite acest lucru”, a dezvăluit Muslum Ozmen, vicepreședintele lui Gaziantep, pentru Milliyet.com.tr.

1.9 milioane de euroeste cota de piață a lui Alibec, potrivit Transfermarkt

Ioan Niculae strâmbă din nas

Alibec este disperat să plece, Astra a primit oferte atât de la Gaziantep, Samsunspor, cât și de la campioana CFR Cluj, însă atacantul rămâne, pentru moment, la Giurgiu. Denis, mama lui, Dani Coman și Bogdan Andone vor să se facă transferul, patronul Ioan Niculae îi ține pe toți în suspans. 

Gaziantep oferă 600.000 euro și 30% dintr-un viitor transfer al atacantului. Samsunspor contraatacă și îi propune lui Denis un salariu mai bun decât cei 500.000 euro pe sezon oferiți de clubul lui Șumudică.

Nemulțumit rămâne Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, care vrea mai mulți bani în schimbul atacantului. Astra l-a readus pe Alibec de la FCSB în 2018, cu un milion de euro.

Mental, eu nu mai pot să fiu la Astra! Am vorbit cu patronul, l-am rugat să mă lase să plec. A zis că se mai gândește două sau trei zile. Nu știu unde aș merge, oriunde! - Denis Alibec

14 goluri și 11 pase decisivea strâns Alibec sezonul trecut, în 26 de meciuri

VIDEO. Bogdan Andone: „E un talmeş balmeş în capul lui Alibec, cred că nici nu doarme noaptea”

Alte știri din Liga 1:

Gigi Mulțescu, decizie crucială! Nu rămâne la Dinamo după venirea lui Cosmin Contra

Paul Anton, acord de principiu cu CFR Cluj! » Cine ar putea deturna mutarea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
sibelius
sibelius  •  25 August 2020, 16:27
Postat de magic4ever pe 25 August 2020, 14:40

Rapciugi sunt "perlele" de carton de la FCSB...Tanase,Coman,Man si Morutan...Alibec este un jucator cu personalitate care are nevoie de un antrenor cu personalitate ca sa joace bine,nu de o marioneta cum este la FCSB...sa nu mai zic ca v-a dat 5 goluri in ultimele 4 meciuri din campiont si este printre cei mai buni atacanti din campionat...

Si nu a gasit antrenor cu personalitate nici in Italia, nici in Belgia...singurul care-l "intelege" e Sumudica, nu? :)))

229965620694864
Paul Cernea  •  25 August 2020, 15:47
Postat de marcelclujnapoca pe 25 August 2020, 14:29

Niculae mai taie ceva fier vechi si face banii aia ! Da-i drumul baiatului ....ca tu da-i la vanatoare de elefanti banii aia !

Daca ar fi doar fier vechi...ia întrebati-l de sitele de platina din instalatiile de amoniac combinatele falimentate!

sampaolo
sampaolo  •  25 August 2020, 15:28
Postat de Ticu Troya pe 25 August 2020, 15:11

***

Le-a dat-o Alibec de si-au sters toti selfiurile ce le facusera milogindu-se de el. :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează