FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Denis Alibec, disperat să se scape de Astra: „Plângea în vestiar”

Denis Alibec, la Astra Giurgiu
Denis Alibec, la Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 21:24 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 22:21

Bogdan Andone (45 de ani), fostul antrenor al lui Denis Alibec (29) la Astra Giurgiu, a dezvăluit cât de mult și-a dorit atacantul să se transfere în străinătate.

Înainte de a semna cu Kayserispor, din prima ligă a Turciei, Alibec a ratat 3 transferuri, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra sa.

„Dacă ar fi rămas în țară, nu știu cum ar fi decurs evoluțiile lui. Dar avea nevoie de transfer sută la sută, nu mai putea. Chiar zicea că e dus cu capul, că nu mai poate să se concentreze. Ajunsesem la discuții în care aproape că plângea la un moment dat. Pur și simplu nu mai putea să se capaciteze, mai ales după ce ratase prima ofertă, a doua ofertă, a treia ofertă”, a declarat Andone, conform digisport.ro.

Alibec a mers la mai bine

Andone a lăudat campionatul din Turcia, pe care l-a comparat cu Liga 1: „Financiar, e diferență mare, dar și sportiv. În Turcia e un campionat de intensitate, cu jucători de valoare. Nu e de câteva sute de mii, ci cred că de câteva milioane de euro și contract pe 3 ani”.

Între timp, Denis Alibec a debutat la noua sa echipă, Kayserispor. Atacantul român a fost introdus pe final în meciul pierdut de echipa sa cu Sivasspor, scor 1-3. În Turcia, Denis va primi 700.000 euro anual.

1.9 milioane de euroeste cota de piață a lui Alibec, potrivit Transfermarkt.com. Astra a primit 900.000 euro în schimbul lui Denis

Citește mai multe știri din Liga 1:

Veste excelentă pentru FCSB! Răzvan Oaidă revine cu Hermannstadt, după 4 luni de pauză

Viclenie de Mediaș! Ce au făcut cei de la Gaz Metan ca să-l saboteze pe Ongenda la penalty

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează