FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer-bombă pus la cale de CFR! Îl dorește pe Denis Alibec: întâlnire secretă

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 20:45

Campioana încearcă o adevărată lovitură de mercato: Denis Alibec, de la Astra.

Mario Rondon (33 de ani) și Luis Miguel Coimbra Aurelio (30) de la Gaz Metan Mediaș sunt doar primele două mutări importante reușite de CFR Cluj.

Ardelenii îl vor și pe Denis Alibec (28 de ani), atacant trecut și pe la FCSB. Marian Copilu, președintele executiv de la CFR, s-a întâlnit deja cu atacantul Astrei în încercarea de a-l convinge să accepte oferta, anunță surse din cadrul clubului clujean.

Impedimentul stă deocamdată în suma de transfer cerută de Astra Giurgiu, Denis fiiind pe lista jucătorilor care refuză sub orice formă să-și depună memoriu, relația dintre el și patronul Ioan Niculae fiind una foarte apropiată. 

Cel puțin deocamdată, CFR nu pare dispusă să scoată o sumă importantă de bani din buzunar, asta dacă nu cumva echipa va reuși calificarea într-o grupă europeană, iar situația financiară s-ar îmbunătăți considerabil. 

Aceleași surse susțin că formația antrenată de Dan Petrescu și-l dorește pe Denis Alibec ca număr 10, să joace în spatele lui George Țucudean sau a lui Mario Rondon.

Ioan Niculae vrea un milion de euro în schimbul atacantului care în acest sezon a strâns 30 de meciuri în toate competițiile. Nici jucătorul nu e foarte convins să continue în România, fiind mai degrabă atras de ideea unui transfer în străinătate.

L-au vrut și când era la FCSB 

Nu e prima dată când CFR dorește să-l transfere pe Denis Alibec. Ardelenii l-au dorit și în perioada în care vârful era la FCSB, vara trecută, înainte ca Ioan Niculae să-l readucă la Astra.

Atunci cele două părți nu au ajuns la un consens, atacantul oricum având în plan revenirea la Astra, acolo unde a petrecut cele mai bune momente din carieră. 

7 goluri și 9 pase decisive a reușit Denis Alibec la Astra Giurgu în toate competițiile în acest sezon 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV CFR Cluj, primele două transferuri pentru Liga Campionilor: Mario Rondon și Luis Aurelio de la Gaz Metan!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
mosvasile
mosvasile  •  28 Mai 2019, 14:23

Nu se duce Alibec!Pentru ca el stie ca acolo trebuie sa mai si alergi!Doar daca se retrage Tucudean-ceeace se pare ca se va intampla!Ca nici Tucudean nu prea alerga, dar isi facea treaba!Adica dadea goluri!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Mai 2019, 12:51

Am trait sa o vad si pe asta: CFR isi face echipa de la... solduri! Fara bani de transferuri, cei de la CFR Cluj au ajuns sa se caciuleasca pe la echipe din play-out pentru a lua jucatori liberi de contract. Ma intriga faptul ca Rondon, sosit de cateva luni la Medias a fost cedat liber - as spune cu toata inima! - la CFR Cluj, pe cand Olaru, cel care a salvat Medisul de la insolventa, nu este lasat sa plece la FCSB decat dupa 6-7 luni si la suprapret! Chiar atat de *** a fost Becali? Si mai spune ca este un foarte bun negociator...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

555765317912259
Alexandru Cristea  •  28 Mai 2019, 12:35

NU ARE CUM FACE FATA la CFR si la antrenamentele si rigurozitatea unui antrenor ca D PETRESCU.Ce sa faca pe gazon??--sa stea doar pe teren sa devieze mingi. aici trebe mulca alergare---capitol la care e ZERO

Vezi toate comentariile (13)
Comentează