FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Denis Alibec, luat tare înainte de transferul în Premier League: "E prea greu pentru el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 10:00

Denis Alibec, atacantul de 25 de ani, are șanse foarte mari să plece în această iarnă de la FCSB. Vârful are mai multe oferte din Anglia, iar Becali este dispus să accepte o ofertă de 11 milioane de euro.

Florin Răducioiu, care a evoluat un sezon în Premier League, la West Ham, îl avertizează pe atacantul FCSB-ului.

"Îmi place foarte mult ca jucător, dar din punctul de vedere al atitudinii, nu! Trebuie să își schimbe atitudinea dacă vrea să ajungă un fotbalist și mai mare! În Anglia e foarte, foarte greu. Mi-e teamă că e un campionat prea dificil pentru el. M-aș orienta către alte țări, dar, clar, aici e vorba și de ce oferte are. Eu la West Ham am fost dezastru, dar eu recunosc, m-am dus pentru bani", a spus Răducioiu la TV Telekom Sport. 

Alibec are 2 goluri marcate în acest sezon, unul în Europa League și unul în preliminariile Champions League. În Liga 1, în 10 meciuri, nu are nicio reușită.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  01 Noiembrie 2017, 14:38

Becaliotul e gata sa accepte 11 milioane pe Alibec? :)))))))))))))) Englezii chiar n-au internet? Nu stiu ce teapa si-a luat Anderlecht? La ora de fata, la o echipa dintr-un campionat puternic din Europa, si 3 milioane e prea mult pentru Alibec! Iar in Anglia nu-l vad decat de la Ligue One in jos. N-are fata nici de Championship la ce determinare e acolo. Raducioiu are mare dreptate: Anglia nu e pentru cineva ca Alibec. Jiji sa lase harfele, sa incerce sa-si ia banii platiti pe el inapoi si sa-l dea undeva unde si Alibec ar avea sanse la un salariu cat de cat decent si o viata linistita, gen Austria, Elvetia, Belgia, sau ligi inferioare din alte tari. Personal, mi se par mult mai periculosi cei care nu fumeaza iarba decat cei care o fac, deoarece primii isi pierd pana si simtul umorului cand abereaza pe cand ultimii nu :D

poison
poison  •  01 Noiembrie 2017, 14:00
Postat de randoom.__ pe 01 Noiembrie 2017, 13:34

pe 10 milioane de euro pot sa il ia si FC Marte de pe marte.

Viseaza.. nici pe Monopoly nu da nimeni banii astia pe el.. Asta nu marcheaza in Liga Mamaliga :)))) Ce sanse sa aiba in Premier League?? Dar nici nu exista oferte, astea sunt balivernele lui Jijel.. Englezii sunt la nivelul la care sunt fiindca nu sunt prosti, nu din intamplare.. Plecati la targ cu Alibecul vostru, vedeti poate luati 2 saci de varza si unul de ceapa pe el.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Noiembrie 2017, 13:48

cine e naiv sa-l transfere? sa fim seriosi ... e umflat artificial acest domn "goe"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează