FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Nu merge la Șumudică! Echipa care îl transferă pe Denis Alibec + Suma primită de Astra

Denis Alibec va fi transferat de Samsunspor
Denis Alibec va fi transferat de Samsunspor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 12:01 / Actualizat sambata, 22 august 2020 12:01

Denis Alibec (29 de ani) nu va fi transferat de Gaziantep, în cele din urmă. Atacantul s-a înțeles cu Samsunspor, din liga a doua turcă.

Alibec s-a înțeles cu Samsunspor în privința salariului și duratei contractuale, iar apoi a fost liniștit de turci. Aceștia i-au transmis că vor ajunge la un acord și cu Astra în legătură cu suma de transfer.

Giurviugenii urmează să primească 800.000 euro în schimbul lui Alibec, sumă care i-ar fi de mare ajutor lui Ioan Niculae, patronul echipei, care are de plătit salarii restante către fotbaliști și staff.

A picat varianta Gaziantep

Oferta inițială a lui Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, era de 600.000 euro. Sumă considerată mult prea mică de către oficialii Astrei. Gaziantep ar fi fost dispusă să pluseze, să urce la 800.000 euro, însă acest lucru ar fi făcut ca salariul oferit lui Denis să scadă, lucru care nu a fost pe placul vârfului.

1.9 milioane de euroeste cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt

14 goluri și 11 pase decisivea adunat Alibec sezonul trecut, în 26 de meciuri

Denis Alibec ar putea fi menajat în meciul Astrei cu FCSB, din această seară, de frica apariției unor eventuale probleme medicale. Atacantul ar putea fi lăsat pe tușă sau ar putea prinde doar câteva minute, pe final.

Astra - FCSB, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri din Liga 1:

Ce prevede noul protocol medical din fotbal » Ce se întâmplă dacă este descoperit un caz de COVID-19 la o echipă

SEPSI - CS U Craiova. Oltenii, încurajați înainte de debutul în noul sezon: „Craiova e, în sfârșit, de titlu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
189254898748309
Claude SH  •  22 August 2020, 19:22

Ha ha ha, Liga a doua :)))

sibelius
sibelius  •  22 August 2020, 15:43
Postat de Sutiman Ilie pe 22 August 2020, 15:28

Eu nu vad de ce nu se baga Craiova, îi trebuie un jucător ca el și budescu. Dar la Craiova cum vad, frate ia numai rebuturi crezând ca ii facă sa fie ca înainte. Craiova a dat mult în spate în ultimul timp, cu asta și budescu la pachet se întărea enorm de mult. Dar ce sa facem, ei dau pe un jucător ca Ivan 1 milion jumate, cred ca dacă dădea banii ăștia ii lua pe amândoi la pachet. CFR oare de ce dracu nu-l ia, la CFR la fel se da în spate decât sa evolueze, iar ei au mai câștigat ceva bani. Unde dracu este profesionistul în România, ei vor sa se îmbogățească peste noapte. Cred ca dacă aveam o echipă, acuma nu mișcă nici CFR, fcsb sau csuc în fata mea. Chiar dacă investeam și câștigăm, câștigul era pentru alte volori și asa faci o echipă. Dar cum la noi se uita sa vândă jucători pe nimicuri, suntem un campionat sub insulele feroe

Ce sa faca Budescu la Craiova? Sa se calce pe ghete cu Nistor si Cicaldau? Alibec sa dea din aripi cand e Kolijic accidentat? Nea' Gigi daca ai fi patron ar trebui macar sa inveti pe ce post joaca fiecare.

sibelius
sibelius  •  22 August 2020, 15:37
Postat de scarface pe 22 August 2020, 15:09

Intreaba jucatorii vechi de la fecesebeu toja, szekely, elton, semedo, , tade etc.toti plecati cu scandal de la rusinea de club fecesebeu. ***

Daca esti robot, il admir pe cel care ti-a facut programul, daca esti fiinta umana nu pot decat sa te compatimesc pentru obsesia cu "feceseu" ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează