FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-1

VIDEO Denis Alibec, supărat după Rapid - Farul: „Am jucat foarte timorați”

Articol de , - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 22:45 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 23:32

Denis Alibec a reușit să înscrie în Rapid - Farul 1-1, dar nu a fost mulțumit per total de evoluția echipei sale. 

„Suntem dezamăgiți că n-am reușit să luăm cele trei puncte. Am jucat foarte timorați, nu am reușit să ne facem jocul nostru și, sincer, suntem supărați. Știam că adversarii ne vor lăsa spații, am lucrat asta și la antrenament, dar, așa cum am mai spus, sunt supărat că n-am câștigat meciul. 

Ne-au dat gol repede, ne-au surprins, apoi ne-am revenit și cred că puteam da și noi lovitura. Pentru noi, este un punct pierdut. Noi jucăm mereu doar la victorie”, a explicat Denis Alibec la finalul jocului. 

8este nota primită de Denis Alibec în GSP pentru prestația din Rapid - Farul.

Cum s-au înscris golurile în Rapid - Farul 1-1: 

  • 0-1 Alibec (20) * pasă lungă Grameni, Alibec înscrie cu latul; 
  • 1-1 Săpunaru (54) * gol cu capul după o centrare a lui Ioniță II;

FOTO / Cele mai tari imagini din Rapid - Farul 1-1

+13 FOTO

FOTO Soția lui Dan Șucu a atras toate privirile în Giulești

FOTO Banner rasist la Rapid - Farul » Ce mesaj jignitor a apărut în Giulești

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
Dobermannul
Dobermannul  •  22 Octombrie 2022, 09:58
Postat de antibecali pe 21 Octombrie 2022, 23:36

alibec,studiaza statistica si ai sa vezi ca ati fost dominati serios si ati castigat un punct urias desi nu il meritati,hagi ala mic are nasul rosu si e *** de furie,el se vedea deja campion,dar toti stim ca in play-off va da meciurile lui zcsb

Aici sunt de acord. Nu cred ca Hagi va fi campion si in niciun caz Rapid. CFR vine din urma si cu experienta, cu lotul si cu Dincu-PSD nasul lui Burleanu va lua si anul asta caimacul.

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Octombrie 2022, 09:54
Postat de supereduardo10 pe 21 Octombrie 2022, 23:39

Asta va este campioana o meritai meritati fotbalul si fotbalistii pe care ii averi. Meritati nationala pe care o aveti. Asta e echipa sa o faceti campioana frate? O echipa cu 2 atacanti buni si restu niste me ,di oc rii?! Sa stai u marea echipa a lui Hagi marea tehnica marea pasatoare in 2 cotratacuri tot meciul si in rest cu clr-ul in poara? :)) Atentie marile ocazi ale Farului sunt offside . Bahh daca avea Rapid un atacant adevarat se termina 7-0 :)) 2 bare gol anulat suturi peste suturi devieri in ultimul oment...sa stai u echipa tehnica in 6m mai tot meciul :))) Asta e ..echipa bla si tsta joaca 1 meci din 3 si cand joaca se apara si nu atinge mingea

Ei, un pic de modestie se cere la rapidisti. Oricum nu va luati de Farul ca vine CFR Cluj din urma si va expediaza din frunte pe amandoi.

Pelicanu_2
Pelicanu_2  •  22 Octombrie 2022, 08:41

alibec, în cel mai rău caz, aseară, puteai să pleci cu trenul la Constanța nu cu 3 puncte.Să mukțumiți și pentru punctul ăla......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează