FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Schimbarea care aduce titlul în Superliga! Gică Hagi antrenor pro, Gigi Becali antrenor contra

Denis Alibec în Rapid - Farul, foto: Imago
Denis Alibec în Rapid - Farul, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 09:39 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 10:19

Denis Alibec continuă să rateze, uneori din situații incredibile, dar „Regele” Gică Hagi îl susține necondiționat și public. Hagi are alt stil de abordare, comparativ cu cel beligerant al patronului FCSB, spre exemplu. 

Denis Alibec este considerat numărul 1 la Constanța, lucru evidențiat public de Hagi, „Regele” ținând să-l laude în mod special. Deși Denis a ratat sâmbătă trei ocazii uriașe - penalty, singur cu portarul și singur cu poarta goală -, antrenorul a dorit să reliefeze faptul că el i-a oferit pasa lui Sali, din care a ieșit penalty-ul ce-a decis învingătoarea confruntării.

Convins de importanța în cadrul echipei, Hagi l-a menținut pe Alibec pe gazon în ciuda ratărilor, a avut fler și s-a scos la final! Comparativ, adversara din viitoarea etapă, FCSB, depinde de capriciile și emoțiile patronului-antrenor Gigi Becali, care l-a bombardat declarativ, public, pe Alibec, atunci când atacantul îi era angajat.

Cu ce fotbalist celebru s-a fotografiat astăzi Simona Halep: „Asta da surpriză!”
INEDIT
Cu ce fotbalist celebru s-a fotografiat astăzi Simona Halep: „Asta da surpriză!”

„Denis Alibec este primul la executare și așa va rămâne”

„Meci perfect făcut de mulți jucători, de cei de la mijloc, de cei din ofensivă, de cei din apărare. Alibec? E jucătorul nostru numărul 1, e bine că e la noi în casă! Ne-a ajutat, ne ajută pentru a câștiga campionatul. E în formă foarte bună, deși a jucat în ultimele săptămâni din trei în trei zile. Ne-a câștigat meciul, a dat pasa decisivă la penalty-ul din care a marcat apoi Larie. Sperăm ca Alibec să facă în continuare diferența. 

Azi a ratat penalty, dar asta nu înseamnă că nu va mai executa! El este primul executant și așa rămâne, Larie e al doilea. Mâine, dacă vom avea penalty, va bate iar Alibec și, probabil, va executa mai bine. O să vorbesc cu el și o să-i dau tactica să bată mai bine", a declarat „Regele" după meci.

11 goluriși 7 assist-uri a adunat Alibec pentru Farul în 27 de etape în actuala ediție

Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm. Am revenit de două ori și asta demonstrează că suntem o familie. Sunt puțin supărat, dar important e să câștige echipa, nu contează cine marchează, cine dă pase de gol. Trăiesc fotbalul foarte intens, eram puțin supărat, dar colegii și staff-ul m-au încurajat
- Denis Alibec, atacant Farul

Cât timp suntem pe primul loc, suntem favoriți la titlu. Domnul Hagi are o vorbă: "Dacă dăm trei goluri pe meci, câștigăm sută la sută". Urmează meciul cu Steaua, care joacă un fotbal foarte frumos și cu siguranță că și acolo va fi spectacol pe stadion
- Denis Alibec, atacant Farul

Alibec n-a mai marcat de 7 etape

Încă un detaliu în relația Hagi - Alibec. Antrenorul îl ține mai departe pe gazon, integralist în play-off, deși nu a marcat deloc! În trei runde din "campionatul" decisiv pentru titlu, vârful de 32 de ani nu a cunoscut bucuria golului, a avut un assist cu Rapid (1-1) și unul cu CSU (3-2). De fapt, atacantul nu a mai marcat în ultimele 7 etape în care a jucat! Are două goluri în 2023 în 11 meciuri, cu FCSB (3-2) și cu Petrolul (2-0).

Citește și alte știri despre Farul: 

Ilie Dumitrescu, reverențe în fața lui Gică Hagi, după victoria obținută în fața Craiovei: „Are ochi! E singurul manager din România”

Hagi e mândru: „Extraordinari toți, dar cu el pe teren suntem puternici!” + „Acum vreau să stau cu soția, să mănânc bine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
fabulos
fabulos  •  10 Aprilie 2023, 16:51

Schimbarea care aduce titlul se numeste penalty regal, acela care sa da doar pentru Rege, restul echipelor nu au acces la asa ceva. Penaltyul regal vine asezonat si cu alte decizii favorabile judecate la alibi si condimentate cu articole binevoitoare in presa. A venit si randul Regelui sa castige ceva doar nu vreti sa va tavaleasca iar prin conferintele de presa!

username_2
username_2  •  10 Aprilie 2023, 10:52

mai degrabă „albitri”, pro *** și contra Giginho, cred că ăștia aduc titlul în superliga mămăliga...cînd „perla” Mazilu îi „călcat” pe picior în careu se dă urgent pinalti, cu aprobarea gălăgioasă a presei, iesperților, UE, NATO, ONU...cînd Miculescu e călcat exact la fel ca „perla”, nu se mai dă nimic, ba presa îl face pe Miculescu cel mai slab de pe teren și îl „acuză” de văicăreli...dacă voi și rejili aveți impresia că nu se văd lucrurile astea, vă înșelați, se văd din avion și le văd și „marile firme” care nu vin să-i dea bani rejelui-antrenor-manager-antreprenor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează