FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Denis Alibec trece prin cel mai bun moment al carierei: "Vrem să fim noua Unirea Urziceni, dar să nu avem sfârșitul lor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2016 00:00

Denis Alibec (25 de ani) abia așteaptă duelul împotriva Stelei și speră ca echipa lui să intre în istorie, așa cum a făcut-o și Unirea Urziceni când i-a "furat" titlul lui Dinamo.

- Mai sunt câteva ore până la meciul cu Steaua, ce ar însemna pentru Astra un succes?
- E totul pentru noi! Am muncit un an întreg să ajungem aici. Deși ar mai fi 3 meciuri, cred că le-ar fi greu să ne mai ajungă. Ar fi un titlu istoric, deși nu ne dădeau prea mulți șanse. Cred că ne-am putea compara cu ce a făcut Unirea Urziceni. Sper să ne comparăm doar la performanțe, pentru că ceea ce s-a întâmplat apoi n-a fost foarte bine (râde).

- Va fi un meci cu o încărcătură deosebită. Cum vă motivează Marius Șumudică?
- Nu face ceva special pentru acest meci. Mister ne motivează zilnic. Ne spune mereu că suntem cei mai buni. Contează mult, ne dă încredere. E unul din antrenorii care chiar lucrează mult la psihicul jucătorilor. Suntem foarte apropiați de el.

- Ce vei face din vară în caz că Astra nu va lua titlul? Situația de la club e destul de delicată.
- Chiar nu m-am gândit. Am timp, oricum transferurile se fac după Euro. Voi avea timp destul. Acum mă gândesc la echipa de club, apoi la națională. Desigur că va conta cum se va termina acest sezon.

- Cum e Steaua lui Reghecampf față de cea a lui Rădoi?
- Am jucat contra Stelei cu ambii antrenori pe bancă și am simțit pe pielea mea. Sunt mult mai motivați acum, au o condiție fizică mai bună și cred că lucrul ăsta e vizibil chiar și din tribună.

- Ai marcat cu 4 din 5 adversari din play-off. Parcurgi cel mai bun sezon al tău, ce planuri ai pentru Euro?
- Sper ca evoluțiile mele să fie apreciate de domnul Iordănescu. Chiar dau totul pentru a fi în Franța la vară. E clar cel mai bun sezon al meu și vreau să nu mă opresc aici. Sper să devin unul dintre jucătorii care vor veni constant la echipa națională și să am evoluții apreciate.

"Ne așteptăm la o replică bună a Stelei. E o echipă solidă, cu mulți jucători de valoare. Dacă i-am bătut în sezonul regular, cred că o putem face și acum"
Denis Alibec

33 de goluria marcat Denis Alibec în Liga 1 pentru Farul, Viitorul și Astra în 89 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează