FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE

EXCLUSIV / VIDEO „M-au înjurat, dar sper să revină în Liga 1” » Denis Ciobotariu nu-i poartă ranchiună lui Dinamo, în ciuda apostrofărilor de care a avut parte din partea fanilor din „Ștefan cel Mare”

Foto: Eduard Apostol (GSP)
Foto: Eduard Apostol (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 07:46 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 10:13

Fix în urmă cu 3 ani, Dinamo îl ceda pe Denis Ciobotariu la CFR Cluj pentru doar 150.000 de euro. Un fotbalist care la vremea respectivă era eligibil U21 și bifase toate reprezentativele până la categoria lui de vârstă. Fundașului i-a fost greu să-l impresioneze pe Dan Petrescu și nu a putut să se impună în Gruia, cu toate că și-a trecut în palmares 4 trofee cu „feroviarii": trei campionate și o Supercupă. 

A fost împrumutat la Voluntari, iar din vara lui 2022 a ajuns la Sepsi, cu care a câștigat Supercupa. Bergodi se bazează pe tânărul ajuns la 24 de ani, care vrea să treacă în curând la un alt nivel. Un transfer în străinătate. 

18 meciuria bifat Ciobotariu în ediția de toamnă la Sepsi, punctând de două ori

Denis Ciobotariu a rămas cu suvenirurile de când juca la juniorii lui Dinamo

„Mă simt bine, am avut parte de mai multe meciuri decât la CFR Cluj, sper să am continuitate și, normal, să ajungem în play-off. Obiectivul e clar. În plus, ne dorim și Cupa României... eu, cel puțin, îmi doresc acest trofeu pe care nu-l am în palmares", a mărturisit apărătorul central. A crescut în Ștefan cel Mare, a fost campion la juniori cu „câinii", a purtat și banderola la prima echipă. 

24 de partidea adunat Ciobi la CFR Cluj, având și un gol în palmares

Dinamo se zbate în mediocritate în Liga a 2-a, dar un fanion cu emblema „câinilor roșii" și un tricou cu semnăturile jucătorilor ce se luptau la titlu în 2009 mai există la IC Santai, locul în care evoluează de ani buni diverse echipe din România, inclusiv Sepsi în primul amical al iernii, 2-1 cu polonezii de la Radom. 

Denis Ciobotariu le-a arătat fanilor lui Dinamo 3 degete, numărul campionatelor câștigate la CFR Cluj

„Nu prea am mai avut cu cine să țin legătura dintre foștii colegi de la Dinamo, aproape toți au plecat. În plus, nu am avut momente foarte frumoase în Ștefan cel Mare. Mai mult play-out, mi-am atras și înjurături. Oricum, îmi pare rău pentru situația actuală. 

Nu știu când va reveni Dinamo în Liga 1, sper cât mai repede, fiindcă este unul dintre brandurile importante ale fotbalului românesc", a punctat Ciobi pentru GSP. 

37 de meciuria strâns Denis la Dinamo, marcând de două ori

În noiembrie 2022, după victoria lui Sepsi cu Dinamo în Cupa României, scor 3-2 pe „Arcul de Triumf", Denis a fost apostrofat de către fanii „câinilor", iar jucătorul le-a replicat arătându-le trei degete, numărul campionatelor câștigate la CFR. 

„M-au înjurat, dar sper să revină în Liga 1” » Denis Ciobotariu nu-i poartă ranchiună lui Dinamo, în ciuda apostrofărilor de care a avut parte din partea fanilor din „Ștefan cel Mare”
La Sepsi, Denis (primul din dreapta) evoluează tot în alb și roșu, ca la Dinamo. Foto: Cristi Preda (GSP)

Chiar nu știu ce șanse am să ajung la națională. Îmi doresc foarte mult să joc bine la Sepsi și să plec la un club afară. Aș vrea o formație peste nivelul campionatului românesc.

-Denis Ciobotariu, fundaș Sepsi

Citește și:

Mir, carte cu acatiste, Zlatan Ibrahimovic » Antonio Sefer a invitat echipa GSP în camera sa, pe care o împarte cu Onea, și a arătat cititorilor ce ia în bagaj atunci când petrece 10 zile departe de casă

Schimbă Rotaru strategia? Ce s-a întâmplat în ultimul sezon în care nu a avut profit

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
kordell
kordell  •  11 Ianuarie 2023, 15:11

Daca nu-l dadeam luam noi alea trei trofee :)))

gazistu
gazistu  •  11 Ianuarie 2023, 14:21

sper , totusi, sa nu "revina" prea curand, pana nu isi platesc toate datoriile , in rest, sunt de acord cu tine.

007claudiu
007claudiu  •  11 Ianuarie 2023, 12:39

Caracter bun. La fel ca tatal lui. Educat, toate cele, sper sa revina la CFR

Vezi toate comentariile (3)
Comentează