FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Victor Becali, ferm în privința plecării lui Dennis Man la Fenerbahce: „Este o mare problemă”

Dennis Man, FCSB
Dennis Man, FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 09:36 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 11:00

Fostul impresar Victor Becali (59 de ani) a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a analizat situația lui Dennis Man (22), jucătorul de la FCSB care s-ar afla pe radarul lui Fenerbahce.

În urmă cu două zile, presa din Turcia a scris că șefii lui Fenerbahce pun la cale strategia pentru a-l aduce pe Man în Istanbul. Fener s-a alăturat astfel listei echipelor importante care au fost sau încă sunt interesate de fotbalistul român al anului 2020, pe care mai figurează nume precum Parma, Zenit, Sevilla.

Totuși, fostul impresar Victor Becali spune că Fenerbahce nu își permite să achite în această iarnă suma dorită de Gigi Becali, care se învârte în jurul a 14 milioane de euro cu tot cu bonusuri. 

Victor Becali: „Sunt cluburi care întreabă de Dennis Man”

„Fenerbahce nu poate plăti suma asta. Este perioada de transferuri de iarnă, în care este foarte greu. Apoi este și pandemia, s-a devalorizat lira, este o mare problemă. S-au pus niște restricții în Turcia, un fel de fair-play financiar, așa că ei iau jucători împrumut. 

Sunt cluburi care întreabă de Man, dar nu înseamnă că toți care întreabă de el și-l pot permite. Este un jucător urmărit, cu siguranță. Până la urmă, e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri. Sigur că atrage atenția multor cluburi, dar în iarnă este destul de greu (să se realizeze transferul)”, a declarat Becali.

Dennis Man pare un băiat echilibrat, cu picioarele pe pământ, genul ăla de ardelean mai serios, mai distant. Dar nu știu cât de bine îi face imaginii lui când e trecut în fiecare zi pe la altă echipă.
- Victor Becali, la GSP Live

6,5 milioane de euroeste cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt. Este cel mai valoros fotbalist al Ligii 1

17 goluriîn 17 meciuri a marcat Dennis Man în acest sezon, în Liga 1 și calificările pentru Europa League

VIDEO. Cum se pregătește Dennis Man de transferul la o echipă de top a Europei: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Oficialii celor de la FCSB, surprinși vorbind la telefon în pauza meciului cu Viitorul! Reacția lui Basarab Panduru: „Argăseală poate scrie o poezie”

Viitorul - FCSB 2-2. Toni Petrea așteaptă un transfer pentru un post-cheie: „N-aș spune nu” + revenire importantă la antrenamente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
radugo
radugo  •  20 Ianuarie 2021, 15:34

Adevărul e că Real, Barca, City și Bayern n-au un asemenea jucător, care să se învârtă invariabil de două-trei ori în jurul mingii și apoi s-o paseze la adversar. Le cam trebuie un Man. Să vedem însă cine vor fi „norocoșii” care vor reuși să-l transfere. Poate niște Al-Salam din Emirate...

81mada
81mada  •  20 Ianuarie 2021, 13:23
Postat de 81mada pe 20 Ianuarie 2021, 13:22

Ar merge cateva tone de *** *** ca au destul.

Gsp cenzureaza cuvantul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  20 Ianuarie 2021, 13:22
Postat de albalbastru72 pe 20 Ianuarie 2021, 13:04

Bah,infractorul asta ne ia pe toti de fraieri,cum adica ma fair play financiar,pai ce e PSG?Auzi cica s-a devalorizat lira,asta e de I umor.Sa-l dea pe bonuri de masa dar la foametea care e acum in Turcia ar merge mai bine pe vouchere de vacanta.

Ar merge cateva tone de *** *** ca au destul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close