FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dennis Man a spus TOT: „N-am vrut să plec de la FCSB, MM a venit la mine!”

Dennis Man (23 de ani), extrema dreaptă a celor de la Parma (Serie B), a dezvăluit că nu a vrut să se transfere de la FCSB în luna ianuarie a acestui an, întrucât dorea să câștige titlul alături de roș-albaștri
Dennis Man (23 de ani), extrema dreaptă a celor de la Parma (Serie B), a dezvăluit că nu a vrut să se transfere de la FCSB în luna ianuarie a acestui an, întrucât dorea să câștige titlul alături de roș-albaștri

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 18:20 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 18:21

Dennis Man (23 de ani), extrema dreaptă a celor de la Parma (Serie B), a dezvăluit că nu a vrut să se transfere de la FCSB în luna ianuarie a acestui an, întrucât dorea să câștige titlul alături de roș-albaștri. Mutarea la „cruciați” s-a produs după intervenția lui Mihai Stoica (56), managerul general al vicecampioanei.

Eu aș fi dorit să mai rămân la FCSB până în vară. Știam de interesul Parmei, dar voiam să stau să ne luptăm pentru titlu. Eram o echipă tot mai unită, ne simțeam bine în teren unii cu alții și cred că am fi avut o șansă să luăm campionatul. Nu știu dacă îl câștigam și dacă rămâneam eu acolo, dar acum e târziu pentru asta.

A venit MM la mine și mi-a spus că trebuie să plec acum, nu se mai poate amâna nimic. Sunt prea mulți bani în joc, mi-a spus el. În momentul acela l-am sunat pe Mihăilă și l-am întrebat cum e la Parma, că am văzut că e pe penultimul loc în Serie A. Vali mi-a spus că totul este perfect, condițiile de pregătire, echipa, conducerea, tot. Am zis că e ok și am semnat”, a declarat Man pentru specialarad.ro.

Ce a reușit Dennis Man în prima parte a sezonului trecut la FCSB

COMPETIȚIEMECIURIGOLURIPASE DE GOL
Liga 118145
Europa231
TOTAL20176

Man a plecat de la FCSB din postura de golgeter al campionatului. 

11 milioane de euroa încasat FCSB pentru Man, + bonusuri de performanță

Continuă criticile pentru Dennis Man în Italia: „Pare alergic la munca în echipă”

Parma are un început dezastruos de campionat în Serie B, fiind aproape de locurile de retrogradare. Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au reușit să fie decisivi așa cum își doreau fanii. Fostul jucător de la FCSB a primit critici vehemente în presa italiană.

După ultima înfrângere a Parmei din campionat, 1-2 în fața Regginei, Man a fost criticat atât de antrenor, cât și de presa din Italia pentru randamentul, dar și implicarea de care dă dovadă pe teren.

„Dacă Parma a avut un start lent, e şi din cauză că cei mai buni jucători nu şi-au arătat calităţile în totalitate. Dennis Man, mai presus de toţi, pare alergic la munca în echipă. Pare că se încăpăţânează să rezolve tot de unul singur, fără ajutor din partea colegilor”, au scris cei de la ForzaParma.it

Și antrenorul l-a criticat înaintea meciului cu Cittadella

„Man face parte din grupul de jucători care ar trebui să facă diferența și, mai presus de toate, să-și asume o responsabilitate pe umerii lor. Acest lucru este valabil și pentru jucători importanți precum Vazquez, Danilo și Osorio. Nu este vorba despre a spune, ci despre a face asta”, a declarat Enzo Maresca, antrenorul cruciaților, pentru site-ul oficial al clubului.

Nici Valentin Mihăilă n-a scăpat

Sursa citată prevede un viitor dificil pentru cei doi români la Parma dacă rezultatele continuă ca până acum, cei doi urmând a fi vânduți pentru a putea recupera din investițiile masive ce s-au făcut în transferul lor.

Valentin Mihăilă a ajuns şi mai devreme, trebuie spus. Nervos, la fel de nedoritor să joace pentru echipă, ca Dennis Man, nu a lăsat nimic pe teren (n.r. - în ultimul meci din Serie B). Cu toate acestea, ei sunt jucătorii de care Parma se agaţă cel mai mult pentru a spera să fie mai în siguranţă şi să iasă din nisipurile mişcătoare. 

Dar dacă atitudinea lor nu va răsplăti încrederea acordată de antrenor, echipei îi va fi greu să-i susţină, pentru felul în care joacă acum Parma”, au scris italienii.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Acord cu Xavi! Laporta i-a acceptat cele două cerințe clare + mai e o singură problemă de rezolvat

„Un blackout colectiv” » Primele reacții la Bayern, după umilitorul 0-5 din Cupă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
observator_federal
observator_federal  •  29 Octombrie 2021, 07:35

Problema lui Man este că el chiar a crezut ce scria presa românească despre el... I s-a cam urcat la cap celui desemnat "Cel mai bun fotbalistul român al anului 2020" (inadmisibilă prezența lui într-o listă de jucători MARI ai României care au ob[inut acest titlu - s-a justificat titlul acordat, cică, pentru a încuraja noul val din fotbalul nostru)... De văzut cum vor proceda italienii cu el, fiindcă este egoist și apatic în joc, infatuat și... inutil.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  29 Octombrie 2021, 06:19

Am mai spus, si REPET : KFC : RECLAMA : MAN 5 aripioare si cartofi.

bridges
bridges  •  29 Octombrie 2021, 04:01

Tatuaje, coafuri, fitze ....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează