FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB.

Dennis Man, „perla” lui Gigi Becali, și-a dezvoltat propriul business, la doar 21 de ani: în ce a ales să-și investească banii

Articol de , , - Publicat duminica, 15 martie 2020 10:30

Dennis Man, „perla” lui FCSB, și-a deschis propria linie vestimentară și a început să vândă pe internet hanorace, tricouri și pantaloni cu numărul său de pe tricou, 98.

Imediat după ce a renunțat la fotbal, Ilie Dumitrescu a cumpărat Hanul cu Tei din București. Ioan Andone s-a asociat cu un prieten și și-au deschis un amanet în centrul Capitalei, apoi fostul fundaș s-a apucat de imobiliare. 

Fotbaliștii s-au gândit tot timpul la ce va urma după ce vor pune ghetele în cui. Chiar dacă are 21 de ani, Dennis Man a decis să intre în afaceri de acum. Și a hotărât să-și deschidă propria linia vestimentară, iar în afacere a implicat-o inclusiv pe prietena lui, Alexandra Ionela

Dacă afacerea a început doar cu un model de hanorace, acum Man a crescut "tirajul". Vinde tricouri, dar și pantaloni de trening. „Signed98” este afacerea pe care Dennis o are în acest moment pe internet, iar primii clienți au fost colegii de vestiar. 

Dennis Man, „perla” lui Gigi Becali, și-a dezvoltat propriul business, la doar 21 de ani: în ce a ales să-și investească banii

Ionuț Vână n-a ezitat să fie și model pentru afacerea lui Man și i-a făcut reclamă acestuia pe Instagram. Un prieten de-al lui Dennis dezvăluie de unde i-a venit ideea: 

„A văzut că sunt fotbaliști care au decis să vândă tot felul de produse cu numele lor. Unii au echipament sportiv, alții parfumuri sau chiar linie de lenjerie intimă. Dennis a ales să intre în industria asta de fashion și vinde haine cu numărul său de pe tricou”. 

Momentan, Man și iubita lui promovează și vând hainele pe conturile personale de socializare, Facebook și Instagram, însă în cel mai scurt timp aceștia își vor lansa și propriul domeniu online, de unde doritorii vor putea să-și cumpere creațiile pe care le comercializează perla lui Becali.

5,5 milioane de eurode euro e cota de piață a lui Man, conform siteului transfermarkt.com, cea mai mare din Liga 1

Gabi Enache și-a făcut magazin online 

Primul fotbalist care a decis să fie comerciant a fost Gabriel Enache, fost jucător al celor de la FCSB. Gabi, împreună cu noua lui prietenă Lena Elena, și-au deschis un magazin online de haine care a prins excelent în rândul fotbaliștilor, dar nu numai. Enache vinde sub marca "EGAL" treninguri, tricouri, hanorache, șepci și genți de voiaj. 

Dennis Man, „perla” lui Gigi Becali, și-a dezvoltat propriul business, la doar 21 de ani: în ce a ales să-și investească banii

Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și Gabriel Tamaș au fost printre primii cumpărători ai lui Enache, iar pozele au devenit extrem de apreciate de către internauți. 

Duckadam are propria linie de echipament

În urmă cu patru ani, fostul mare portar Helmuth Duckadam a intrat în afaceri cu echipament sportiv. La început a scos pe piață treninguri, tricouri şi şorturi cu brandul Duckadam 86, apoi și-a îmbogățit portofoliul. 

Acum, „Eroul de la Sevilla” vinde online mingi, mănuși de portar, genți și alte accesori necesare oricărui sportiv. Un trening „HDuckadam '86” costă între 110 şi 140 de lei în funcţie de model, iar o pereche de pantaloni între 80 şi 100 de lei. 

Ronaldo și Beckham au parfumuri

Atacantul Cristiano Ronaldo şi-a lansat în urmă cu patru ani un parfum ce-i poartă numele. Evenimentul a avut loc pe aeroportul din capitala Spaniei. Parfumul „Cristiano Ronaldo Legacy” are note de scorţişoară, lavandă şi măr.

„Am vrut să creez un parfum care să emane lux” a declarat internaţionalul portughez la lansare. A fost doar primul său parfum, pentru că acum pe piață starul lui Juventus are mai multe modele.

Dennis Man, „perla” lui Gigi Becali, și-a dezvoltat propriul business, la doar 21 de ani: în ce a ales să-și investească banii

Și Beckham are un parfum, „David Beckham The Essence”. Conform producătorului „un parfum proaspăt, energic și plin de note sălbatice din natură, bazat pe o compoziție de citrice cu note proaspete fructate, ierburi și acorduri lemnoase elegante și adânci”.

Vezi și: 

FCSB. EXCLUSIV „Gigi Becali are mirosul banilor, nu e ușor de negociat cu el” » Cine e omul de fotbal care l-a „citit” perfect pe latifundiar

FCSB // Dennis Man, gata să doboare toate recordurile! Feyenoord a venit la București pentru el » Cât cere Becali + cât ar oferi olandezii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  15 Martie 2020, 22:07

A vandut si el cateva tricouri colegilor si prietenilor si gata, marele om de afaceri :))))

utaaradan
utaaradan  •  15 Martie 2020, 19:38

Banc : profesoara catre Bula, mai, ia sa-ti schimbi tu numele ca daca schimbi prima litera inseamna ceva urat. A doua zi profesoara il intreaba, no cum te numesti de astazi ? Denis , veni raspunsul.

394966434424757
Mihai Dinu  •  15 Martie 2020, 18:37

Nu este zi fara un articol cu sau despre Man, contribuiti d-lor ziaristi la ridicarea cotei!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează