FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Perlele” de zeci de milioane ale lui Gigi Becali nu impresionează pe toată lumea: „Îi facem zmei, realitatea poate fi alta”

Dennis Man și Florinel Coman
Dennis Man și Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 09:37 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 10:35

Fostul internațional Paul Codrea (39 de ani) a emis un avertisment pentru Florinel Coman (22) și Dennis Man (22), vedetele în schimbul cărora FCSB visează să primească zeci de milioane de euro.

Codrea, fost mijlocaș la echipe precum Dinamo, Palermo, Torino sau Rapid, lasă de înțeles că exigențele unui campionat puternic din străinătate ar putea fi prea mari pentru ca cele două staruri de la FCSB să facă față. Acesta spune că pentru FCSB ar fi ideal ca cei doi să rămână în România până la finalul sezonului, astfel încât șansele roș-albaștrilor la titlu să fie sporite.

Paul Codrea: „Realitatea acolo poate fi alta”

„Dennis Man și Florinel Coman ar fi bine să rămână la FCSB pentru ca șansele la titlu să fie mai mari, dar sigur că dacă vor fi oferte bune pentru ei la fel de bine pot fi și vânduți. Și pe ei îi facem zmei, dar să vedem dacă vor face față acolo unde vor merge. Ce știm noi din Liga 1 este una, dar realitatea acolo poate fi alta”, a declarat Codrea pentru realitateasportiva.net.

Luni, FCSB are șansa de a deveni lider solitar în Liga 1. Trei puncte obținute la Mediaș i-ar permite echipei lui Petrea să se distanțeze la două puncte de CS Universitatea Craiova. Totuși, Paul Codrea nu vede nicio favorită la titlu în acest moment.

„Sunt trei echipe acolo, CFR, FCSB și Craiova, sunt și cele mai potente financiar. Nu văd nicio favorită, nu mă surprinde ierarhia de până acum. Mă așteptam ca Universitatea Craiova să crească în evoluții. Din moment ce sunt rezultate la FCSB ar trebui să lăsăm antrenorul să continue. Mai trebuie să îi scoatem în față și pe ei. Și jucătorii s-au mai maturizat, conștientizează și ei anumite lucruri”, a mai spus Codrea pentru sursa citată.

VIDEO. Toni Petrea, precaut înainte de partida cu Gaz Metan: „Trebuie să fim atenți!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Caută recordul lui Lăcătuș! În ce top poate urca echipa lui Toni Petrea dacă învinge la Mediaș

Răsturnare în cazul lui Florinel Coman! » Vești proaste primite de FCSB: ultimele estimări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1ianuarie
1ianuarie  •  23 Noiembrie 2020, 20:18
Postat de 10aripa pe 23 Noiembrie 2020, 13:23

Frate, doar cand l-am vazut pe Coman in poză am si dus mana la buzunarul unde am potofelul...uff, ce sperietura!

De ce,pt că e mai galvanizat?

477935505723108
Paolo DiCanio  •  23 Noiembrie 2020, 14:15
Postat de mdg1 pe 23 Noiembrie 2020, 14:04

Stai ma ca vorbește marele fotbalist, Paul Codrea. Recunoscut pentru driblingul fin, pentru pasele filtrante și șuturile plasate. Omul e doxa în materie de fotbaliști de calitate. E guru ce sa mai!?

Vai de capul tau! Codrea are peste 10 ani de Italia, 6 de Serie A, la echipe ca Genoa, Siena, Palermo sau Torino! Bun, nu sunt Milan, Lazio si nici macar Fiorentina, dar sa fii titular atatia la ani la echipe grele, cu traditie, inseamna ceva. Da, Codrea nu e Hagi, dar ti pare ca Man si Coman ar fi? Au ajuns la 23 de ani si inca unii viseaza zeci de milioane pe ei de la Manchester City sau Roma, iar in timpul asta Ansu Fati *18, Haaland 20, Pedri *17 si Sancho *20 sunt deja vedete "batrane", ca sa nu mai zic de Mbappe *21! Ce sa-ti spun, nu a filtrat Codrea pasele... Rolul lui a fost altul, ia spune-mi daca de la el incoace mai ai vreun mijlocas care sa-ti tina jocul... Aud? Ai ajuns la nationala cu Anton de la Samara si apoi cu Cretu de la Maribor si tie iti pute Codrea?

10aripa
10aripa  •  23 Noiembrie 2020, 14:12

Acum sincer,de ce Toni (Petrea) si nu Anton?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close