FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dennis Politic și amintirile sale de Crăciun: „Părinții mi-au zis adevărul. Și nu am fost supărat deloc”

Dennis Politic și amintirile sale de Crăciun
Dennis Politic și amintirile sale de Crăciun

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 09:27 / Actualizat luni, 25 decembrie 2023 10:56

Dennis Politic, 23 de ani, a povestit ce cadouri l-au impresionat în copilărie și cum părinții i-au spus de timpuriu că nu există Moș Crăciun, detaliu care nu l-a supărat pe tânărul dinamovist. ”Cadourile tot au venit”, a mărturisit, amuzat, fotbalistul.

Dinamo și-a oferit dreptul de a spera la remontada în 2024 prin ultimele două victorii din 2023, 2-0 la Botoșani și 1-0 cu Voluntari, pe teren propriu. Energizant pentru "câini", care s-au apropiat la 7 puncte de Poli Iași, primul loc de la baraj, la 8 puncte de UTA, primul loc care se salvează direct.

Dacă oficialii clubului caută să întărească lotul pentru stagiunea de primăvară, jucătorii sunt în vacanță. Fotbaliștii se vor reuni în a doua zi a anului viitor, pentru ca pe 3 ianuarie formația să plece în cantonament în Lara (Antalya), acolo unde va efectua un stagiu centralizat și va juca două amicale.

Ce-i al lui e al lui! Zeljko Kopic este maestru în ceea ce privește un detaliu de la Dinamo
DINAMO
Ce-i al lui e al lui! Zeljko Kopic este maestru în ceea ce privește un detaliu de la Dinamo

Dennis Politic - Crăciunul de ieri și de azi: "Ghete colorate și o minge de fotbal. Acum, vreau sănătate și salvarea de la retrogradare"

Dennis Politic, 23 de ani, a fost unul dintre jucătorii care și-au pus semnătura pe câteva meciuri în care Dinamo a obținut puncte. Mai întâi, a marcat în remiza cu U Cluj (1-1), apoi l-a forțat pe Răzvan Ducan să-și dea autogol cu FC Botoșani (1-0), pentru a mai reuși o folha seca de efect în meciul retur, din nordul Moldovei, cu FC Botoșani (2-0).

Unul dintre puținii jucători apreciați de către suporterii dinamoviști pe durata întregului sezon, mijlocașul ofensiv crescut în fotbalul din Albion a povestit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor ce amintiri are din perioada Crăciunului, din copilăria sa.

"Am primit diverse cadouri. Cred că cele mai frumoase au fost niște ghete colorate si o minge de fotbal. Pe la 8-9 ani, când m-am apucat de fotbal.

Părinții mi-au zis de foarte copil, de pe la 6 ani cred, că nu există Moș Crăciun. Nu, n-am fost șocat! Nu am fost supărat, pentru că au venit cadourile în continuare (râde).

Acum, gândesc mai profund, îmi doresc sănătate, fericire și salvarea de la retrogradare cu Dinamo", a comentat Dennis Politic.

Le urez tuturor fanilor Crăciun fericit alături de cei dragi, sănătate, fericire și să vină la stadion că avem mare nevoie de ei!
Dennis Politic, mijlocaș Dinamo

21de meciuri și 3 goluri a adunat Politic în tricoul alb-roșu

VIDEO FC Botoșani - Dinamo » Reacția „câinilor” după golul superb al lui Dennis Politic

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Ocolul pământului cu Ovidiu Burcă: „A fost Armata mea, la 18 ani, în Ecuador, apoi în Japonia”. Cum e în rolul de tată: „Ei vin pe lume să ne fie profesori”. De ce nu s-a stabilit în străinătate

EXCLUSIV Sorin Cârțu, dezvăluirile-șoc ale weekend-ului: „Dinamo m-a vrut înainte de Kopic!” + „Nu pot să uit cum a cumpărat acel meci și mi-a băgat patronul la pușcărie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează