FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Dennis Politic, dezamăgit după eșecul din derby-ul cu Rapid: „Aceeași poveste ca la fiecare partidă!”

Dennis Politic
Dennis Politic

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 23:16 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 23:36

Dennis Politic (23 de ani) s-a arătat dezamăgit după ce Dinamo a cedat cu 1-2 în derby-ul de pe Arena Națională în fața Rapidului.

Aripa stânga a subliniat că Dinamo a trecut prin aceeași poveste ca în precedentele etape, adică trupa pregătită de Zeljko Kopic a jucat bine, însă a plecat fără puncte.

Zeljko Kopic, discurs motivațional pe Arena Națională: „Sunt optimist, dar sunt optimist cu un motiv!”
Dinamo - Rapid 1-2
Zeljko Kopic, discurs motivațional pe Arena Națională: „Sunt optimist, dar sunt optimist cu un motiv!”

Supărat, Dennis Politic își mută gândul la meciul cu FCU Craiova

Cu toate acestea, Politic se gândește deja la duelul din următoarea rundă a Ligii 1 și este încrezător că „roș-albii” vor putea să obțină punctele necesare pentru a evita a doua retrogradare din istoria grupării din „Ștefan cel Mare”.

„O performanță bună și suntem din nou foarte dezamăgiți că nu am luat niciun punct.

Da, am avut și acea ocazie în a doua repriză, în care am lovit bara. Și eu am mai avut două șuturi în prima repriză. Lucrul bun este că ne creăm ocazii atât eu, cât și colegii mei. Și am avut ocazii astăzi, nu am reușit să le băgăm în poartă. Ei, de pe altă parte, nu cred că au avut atât de multe, dar au fost mai eficienți.

Nu cred că schimbările au făcut diferența. În prima repriză noi am dominat jocul, în a doua repriză a fost un meci mai echilibrat, mai de egal. Este aceeași poveste ca la fiecare partidă, jucăm bine, dar plecăm fără puncte!

Așa cum a spus și mister acum în vestiar. Trebuie să continuăm să muncim și să o luăm din nou de la capăt. Săptămâna viitoare avem următorul meci (n.r.- deplasare cu FCU Craiova). Nu putem să stăm să ne gândim la meciul acesta. Asta e, a trecut! Suntem dezamăgiți, dar trebuie să mergem mai departe și să încercăm să obținem puncte de acum încolo.

Cred că avem un grup destul de unit, un grup bun. Jucătorii care au venit se vede că au calitate și noi încercăm să îi ajutăm să se integreze cât mai repede și sperăm că asta va da roade pe teren începând cu următorul meci.”, a fost reacția lui Dennis Politic, după eșecul suferit de Dinamo în derby-ul cu Rapid.

3goluri în 19 meciuri din Liga 1 a reușit Dennis Politic în tricoul „câinilor roșii” în actualul sezon.

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Victoria a fost sărbătorită pe Arena Națională, dar și în Giulești, unde s-au strâns peste 3.000 de suporteri.

Dinamo a pierdut pe final derby-ul cu Rapid, scor 1-2, deși a controlat bună parte din meciul în care giuleștenii au fost mult timp absenți nemotivați. Încă o victorie cu accente dramatice pentru giuleșteni, a doua într-o săptămână, un nou eșec pentru „câini”, pe care nu-i ajută deloc nici norocul.

Golurile partidei au fost marcate de către Abdallah (în minutul 45 + 1) pentru „câini”, respectiv de către Papeau (în minutul 43) și Burmaz (în minutul 90).

VIDEO Jucătorii Rapidului au ajuns pe Giulești ca să sărbătorească victoria împotriva lui Dinamo

Citește și: 

Bergodi a pus ochii pe un dinamovist: „Mi-a plăcut mult. E bun, bun!” + declarație plină de fair-play: „Un egal era corect”
Dinamo - Rapid 1-2
Bergodi a pus ochii pe un dinamovist: „Mi-a plăcut mult. E bun, bun!” + declarație plină de fair-play: „Un egal era corect”
Zeljko Kopic a pierdut un jucător în derby-ul cu Rapid » Dinamovistul Gabriel Moura a fost scos pe targă
Dinamo - Rapid
Zeljko Kopic a pierdut un jucător în derby-ul cu Rapid » Dinamovistul Gabriel Moura a fost scos pe targă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  28 Ianuarie 2024, 13:50

Politic si Amzar au fost capat de linie pentru o multime de faze ofensive,au dat pase si centrari total aiurea,zici ca inchid ochii cand paseaza...Politic nu e in stare sa faca o preluare usoara si apoi faulteaza,vai de ei de "fotbalisti"....ne trebuie urgent un fundas stanga care stie sa centreze si sa jucam cu un jucator U21 in compartimentul ofensiv,oricum Politic este degeaba pe teren...

mirstelistu
mirstelistu  •  28 Ianuarie 2024, 13:08

Uita sa spuna un lucru, adica si noi suntemaceleasi gloabe ca de fiecare data

dobrin
dobrin  •  28 Ianuarie 2024, 00:08

De ce dezamagit? Au sanse mari de a termina etapa pe primul loc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează