FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Depanator de lift » Fază genială cu Rădoi în cantonamentul Stelei: ”Mirele, a rămas «Briliantul» blocat” :)

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2015 00:00

Cînd mergi în cantonament la han ai parte și de surprize neplăcute. Una dintre ele s-a întîmplat în urmă cu cîteva zile, cu puțin timp înainte de masa de prînz.

Puștiul Robert Vîlceanu a rămas blocat în liftul stabilimentului. Mijlocaşul a început să dea cu pumnii în ușa ascensorului, alarmînd pe toată lumea. În primă fază, întîmplarea a stîrnit amuzamentul steliștilor. "Mirele, a rămas «Briliantul» blocat în lift!", l-au anunțat cei din staff pe antrenorul principal.

Rădoi a zîmbit, apoi a mers și a luat din recepție cheia de la ușa liftului, mergînd personal să-l elibereze pe elevul său, care se afla între etajele trei și patru.

Cel mai nervos dintre roș-albaștri a fost Pedrazzini. Italianul care în acte apare ca "principal" a trebuit să urce pe scări pînă la etajul trei, acolo unde avea camera, lucru care nu i-a convenit deloc, așa că a bombănit: "Dacă nu ştiu nici să apese pe butoane e grav!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 Iunie 2015, 16:43
Postat de ion_ciobanu pe 18 Iunie 2015, 10:29

Bine că ştie pedraţinii să apese pe butoane, dar de ce nu antrenează la el în "civilizata" italea dacă e ceva de capul lui? Toate non-valorile sunt supra-apreciate la noi. Chiar şi un nimeni-pe-lume ca pedraţilă ăsta.

:):) DACA E NEAM CU -IMPARATUL- E VALU ARE... GARANTEZ YO ..CE NECURATU

benaflek
benaflek  •  18 Iunie 2015, 10:30

apasa da incolo. pune l pe ala in fata bancomatului sa vezi ce minunui face cu el

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  18 Iunie 2015, 10:29

Bine că ştie pedraţinii să apese pe butoane, dar de ce nu antrenează la el în "civilizata" italea dacă e ceva de capul lui? Toate non-valorile sunt supra-apreciate la noi. Chiar şi un nimeni-pe-lume ca pedraţilă ăsta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează