FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 1-0

Deposedare de manual

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Arbitrul Teo Crăciunescu a dictat eronat penalty la intervenţia lui Maftei asupra lui Iordache.

Cea mai controversată fază a meciului Rapid - Pandurii s-a consumat spre finalul primei reprize, în minutul 40. Pe contra­atac, Ilie Iordache a pătruns în ca­reu, fiind deposedat prin alunecare de căpitanul gazdelor, Vasile Maftei. Surprins de rapiditatea acţiunii oaspeţilor, arbitrul Teodor Crăciunescu a fost departe de fază, dar a dictat lovitură de pedeapsă pentru panduri. Reluările TV de­mons­trează însă că intervenţia rapi­distului a fost una regu­la­mentară, el lovind mai întîi balonul. Un alt amănunt: Maftei nu a fost sancţionat cu avertisment.

“Din ce văd, Maftei pare că-i ia piciorul lui Iordache îna­inte să atingă mingea. Eu consider că 70 la sută a fost penalty”, a spus Ion Cră­ciunescu, tatăl lui Teo Crăciunescu.

Iordache a căutat contactul

În prima fază (captura 1), Maftei întinde piciorul drept şi împinge mingea. Piciorul stîng al lui Iordache este deja flexat, fără să fi fost atins de rapidist. În momentul următor (captura 2), Ilie Iordache caută contactul şi îl calcă pe căpitanul gazdelor pe picior, aflat la pămînt, fără nici o intenţie de a-i bara drumul atacantului gorjean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  21 Aprilie 2008, 12:08

Este fault retardatule! Si Craciunescu a zis ca a fost fault. Cine va credeti voi sa judecatin arbitrii????

 •  21 Aprilie 2008, 11:39

daca asta e deposedare de manual cum sa spui asa cv cand ala ii ia fata si protejeaza mingea si tziganu de maftei ii ia picioarele de la spate PEBALTY CLAR! puneti-va ochelari

 •  21 Aprilie 2008, 11:15

Ori sunteti amnezici ori la gazeta ati strans numai verze ... e aceeasi faza ca la pepe moreno in steaua - cfr. atunci toata gazeta a scris (mai scrie si acum) ca a fost penalty.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează