FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - OŢELUL 0-1

Deraiază » Campioană în amicale, CFR Cluj are cifre dezastruoase în oficialele din 2013

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 16:16

CFR Cluj nu se regăseşte în 2013, deşi a avut rezultate bune în amicalele din pauza de iarnă.

Campioana României e departe de forma pe care a arătat-o în grupele Ligii Campionilor. În primele patru meciuri din acest an, elevii lui Paulo Sergio nu au obţinut nici o victorie, n-au marcat nici măcar o dată şi au primit patru cartonaşe roşii!

7 fundaşi cu Inter!
Tehnicianul portughez a uimit la meciurile cu Inter, cînd a aliniat nu mai puţin de şase fundaşi şi doi închizători în primul "11". Mai mult, în partida din Italia, după accidentarea lui Godemeche, ardelenii au avut o bună perioadă din meci şapte fundaşi de meserie pe teren.

Nervoşi pe teren
"Feroviarii" au văzut în acest an patru cartonaşe roşii în ultimele trei meciuri. Căpitanul Cadu s-a ales cu o suspendare de 9 etape după ce l-a lovit cu piciorul în gură pe Milanov şi i-a scos cinci dinţi la meciul cu FC Vaslui.

Cantonament prea lung?
Un motiv pentru aceste probleme ar putea fi şi perioada foarte lungă petrecută în cantonament. CFR Cluj s-a reunit pe 10 ianuarie direct la Marbella, unde a stat o lună de zile, fără ca jucătorii să revină în ţară. Aceştia au plecat din Spania direct la Milano, pentru meciul cu tur cu Inter, şi s-au întors în România abia pe 15 februarie!

O altă explicaţie ar fi vînzarea vedetelor Modou Sougou (Marseille) şi Rafael Bastos (Al Nassr), dar şi cea a numărului mare de accidentaţi. Gabi Mureşan, Pedro, Kaptanos, Bjelanovici, Vass, Ronny şi Sare sînt cu toţii indisponibili din cauza problemelor medicale.

Pentru CFR Cluj urmează sîmbăta viitoare o deplasare în Moldova, unde vor înfrunta CSMS Iaşi.

Amicalele din iarnă
CFR Cluj - Ferencvaros 1-0
CFR Cluj - Lucerna 1-0
CFR Cluj - Young Boys 1-1
CFR Cluj - Malaga B 4-1
CFR Cluj - Dnepr 1-2
CFR Cluj - Rubin Kazan 1-0
CFR Cluj - Atletico Paranaense 3-0

Meciurile oficiale din 2013
EL Inter - CFR Cluj 2-0
EL CFR Cluj - Inter 0-3 (eliminat: Camora)
L1 FC Vaslui - CFR Cluj 0-0 (eliminaţi: Cadu, Valente)
L1 CFR Cluj - Oţelul 0-1 (eliminat: Godemeche)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
cfrclujole
cfrclujole  •  08 Martie 2013, 15:13
Postat de dan_racivitan2003 pe 04 Martie 2013, 13:04

Nu va lasati franarilor ,vindeti toate meciurile , inca puteti retrograda. Zamfire, in tine si in Muri mi-e toata speranta. Cu voi doi in echipa manageriala se poate intampla orice.

Nu mai avem ce vinde ca le-ati cumparat voi pe toate!

amokh
amokh  •  05 Martie 2013, 12:45
Postat de vaalah pe 04 Martie 2013, 00:12

CeFura Kolozsvari Vasutas Sport Club fără arbitrii , blaturi , faulturi primitive la adversari nesancționate sunt terminați . Dupa ce au fost eliminați rușinos din Europa cu 0-5, a urmat mutilarea lui Milanov de către primitivul Cadu și acum încă o rușine . Ăștia sunt RUȘINEA alogena a ARDEALULUI .

beeeee beeeee beeeeee

albusibiu
albusibiu  •  04 Martie 2013, 13:08
Postat de dan_racivitan2003 pe 04 Martie 2013, 12:58

a ramas Buiuc Alex , alias albusibiu ultimul postac de servici al franarilor. Cand se termina banii despre cine o sa scrii?

Inca o data iti multumesc pentru excelenta promovare pe care mi-o faci. Cifrele cautarilor google vizandu-ma sunt de invidiat. MULTUMESC!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează