LIGA 1  ·  RAPID

Deranj pe stînga

Articol de — Vineri, 11 Aprilie 2008, 00:00

Cu trei zile înaintea derby-ului cu CFR, Rapid îl are pe Bozovici accidentat, iar Cesinha e suspendat.

Giuleştenii merg sigur la Cluj fără Cesinha şi se tem că l-au pierdut şi pe Bozovici, adică ambii componenţi ai flancului stîng! Brazilianul a luat al patrulea cartonaş galben contra Iaşiului, aşa că e suspendat, iar muntenegreanul e accidentat şi recuperarea sa pînă duminică e incertă. Bozo avea dureri la piciorul stîng încă dinaintea jocului de miercuri, dar a acceptat să joace. A rezistat numai 65 de minute, după care i-a lăsat locul lui Ionuţ Stancu şi a părăsit terenul şchiopătînd.

Marian Rada crede că absenţa celor doi e ca un test pentru restul jucătorilor: "Avem indisponibilă toată partea stîngă, dar să ştiţi că nu mă lamentez. Acum e momentul ca şi oamenii care n-au prins prea des locuri de titulari să arate că pot să ajute echipa!". Cine le ia locul absenţilor? În cazul lui Bozovici e simplu, înlocuitor urmînd să-i fie belgianul Philippe Leonard. Pentru postul de mijlocaş stînga, ocupat pînă acum de Cesinha, soluţiile sînt Daniel Pancu şi Vasco Matos, portughezul care n-a fost nici măcar inclus în lotul de 18 pentru meciul cu Poli Iaşi.

"La Rapid am ajuns să joc şi fundaş central, dar de obicei am evoluat pe partea stîngă la toate echipele din carieră"
Philippe Leonard, fundaş Rapid

"Sîntem Rapid, nu ne îngrijorăm cînd lipsesc unul-doi jucători! Am un lot extrem de valoros şi-mi păstrez optimismul pentru derby-ul cu CFR!"
Marian Rada, antrenor Rapid

1 meci a pierdut Cesinha de cînd a venit la Rapid. Brazilianul nu a evoluat în partida tur cu Oţelul (4-2)Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (1)

 •  11 Aprilie 2008, 03:58

bravo baieti hai cu ucl cfr e la gara

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Fotbal, Amical

Dinamo - Rapid

Netelevizat
17:00 Snooker

Liga Campionatului

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Express

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1