FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Deranjat de afirmația lui Bratu, Hagi a intervenit și a dezvăluit bugetul și salariile de la Farul: „Văd că e adeptul CFR-ului”

Gică Hagi (58 de ani) a dezvăluit că bugetul anual de salarii al Farului nu depășește două milioane de euro.  / FOTO: Imago
Gică Hagi (58 de ani) a dezvăluit că bugetul anual de salarii al Farului nu depășește două milioane de euro. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 22:01 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 22:01

Gică Hagi (58 de ani) a dezvăluit că bugetul anual de salarii al Farului nu depășește două milioane de euro. 

Deranjat de o afirmație făcută de Florin Bratu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport, Gică Hagi a intervenit și a oferit detalii despre bugetul Farului. Fostul selecționer al naționalei U21 lăudase stilul defensiv al lui Dan Petrescu, considerând că astfel se obțin trofeele. 

Incredibil! Daniel Paraschiv îl refuză pe Mircea Lucescu: „Nu sunt pregătit să risc!”
FC Hermannstadt
Incredibil! Daniel Paraschiv îl refuză pe Mircea Lucescu: „Nu sunt pregătit să risc!”

Gică Hagi: „Florin Bratu spune că CFR e mai campioană decât Farul”

„Echipa mea face și faza a doua, joacă și defensiv, dar la mine trebuie să știi să ataci prima dată. Cei care știu să atace devin campioni.

Petrescu știe să atace, că altfel nu câștiga campionatul, a câștigat campionatul pentru că a marcat multe goluri. Prefer să marcăm patru goluri, să fie spectacol, să vină oamenii la stadion.

Văd că Florin e adeptul jocului CFR-ului și spune că CFR e mai campioană decât Farul, dar să ținem cont că CFR are buget de 18 milioane de euro, noi avem un buget să fie pentru Liga 1”, a intervenit Gică Hagi. 

Gică Hagi: „Bugetul de salarii este de două milioane de euro”

„Regele” a continuat și a dezvăluit informații importante despre bugetul clubului de la malul mării. 

„Farul nu a cheltuit niciun leu pe transferuri, noi îi resuscităm pe jucători. Bugetul de salarii este de două milioane de euro pe an, cu tot cu bonusuri. Nu e mic, e foarte bun! 

Am făcut față, am știut să semnez și să aduc jucători. Când am câștigat campionatul am avut 1,5 milioane de euro brut buget de salarii! Am avut 5 salarii de 5.000 de euro net. Și am câștigat campionatul. Trebuie să știi să îi iei, să fii un manager foarte bun, apoi să știi să ataci. 

Acum avem 4 jucători plătiți foarte bine, am ajuns la 7.000 de euro net. Apoi, au bonusuri foarte mari. Tu produci, pot să îți dau. Nu produci, nu îți dau. Cu bonusurile poate chiar își dublează salariile”, a spus Gică Hagi la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO. 4 lucruri care l-au surprins pe Vali Gheorghe la Istanbul: ”Hagi și Popescu sunt peste tot. Mă mândresc când văd”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Marea dorință a lui Gică Hagi: „Trăiesc cu acest gând și sper că se va îndeplini. Asta e cea mai inteligentă întrebare care mi-a fost pusă!”

A plecat de la FCU Craiova, dar depinde de Dinamo » Ricardo Grigore a ajuns într-o situație complicată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
cdba3133
cdba3133  •  10 Februarie 2023, 09:45

Ramane cum am stabilit: Urat comportament. Pacat ca este aceiasi persoana care tineam mult la ea. Cu alte cuvinte nimeni nu are voie sa aibe o alta parere.

Tibisor
Tibisor  •  09 Februarie 2023, 19:56

Mda ... nimic nou ! A fost un mare fotbalist si ... aaaaa ... atat , nimic altceva !

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Februarie 2023, 19:49

Vad aici un prost ca toti prostii putin la simtire care nu ne spune ce a facut el ...ce carti a scris...dar ne cearta pe noi oamenii cinstiti care n am luat o bomboana de la nimeni ca spunem adevarul despre Hagi ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează