FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Deranjat de program » Paulo Sergio nu ar fi vrut ca turul semifinalei de Cupă să se joace pe final de an

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 10:30

Tehnicianul lusitan e dezamăgit că FRF şi LPF nu a ţinut cont de solicitarea clubului feroviar.

De ieri a început să ningă în aproape întreaga ţară, dar în România se va juca fotbal pînă pe 17 decembrie. Oficialii CFR-ului, echipa cu cele mai multe meciuri jucate în acest sezon dintre toate formaţiile din Liga 1, au solicitat LPF şi FRF reprogramarea pentru primăvară a etapei 20 şi a turului semifinalei Cupei României.

Demersul "feroviarilor" nu a avut succes, spre nemulţumirea tehnicianului Paulo Sergio. "E foarte dificil să joci pe terenuri îngheţate. Sperăm ca vremea să ne permită să jucăm ultimele meciuri programate în acest an.

Nu este normal însă ca într-o competiţie cu sistem eliminatoriu să joci turul acum şi returul peste 3 luni. Imaginaţi-vă că în pauza competiţională am cumpăra 2-3 jucători de la Astra, ar fi nedrept", a menţionat tehnicianul CFR-ului.

"Feroviarii" vor întîlni Astra Giurgiu joi, la Cluj, în manşa tur a semifinalei Cupei României, urmînd ca după 3 zile, duminică, să joace la Vaslui, în campionat. La Cluj ninge de aseară, dar disputarea meciului de astăzi cu Ceahlăul nu este pusă în pericol deoarece gazonul arenei "Dr. Constantin Rădulescu" beneficiază de instalaţie de încălzire.

"Meciul cu Manchester este deja istorie. Trebuie să rămînem modeşti şi să muncim foarte mult în continuare. Jucătorii mei ştiu că trebuie să se concentreze foarte bine pentru jocul cu Ceahlăul", a spus Paulo Sergio.

37 de meciuri vor bifa în total "feroviarii", în toate competiţiile, începînd de la Supercupa cu Dinamo din 14 iulie şi pînă la meciul cu FC Vaslui din 16 decembrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 Decembrie 2012, 20:53

forta CFR!

cfrclujole
cfrclujole  •  28 Decembrie 2012, 20:52

forta CFR!

cfrclujole
cfrclujole  •  28 Decembrie 2012, 20:52

forta CFR!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează