FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Derapaj al lui Ionel Ganea! I-a jignit pe Edi Iordănescu și Nicolae Dică: "Unul e instabil, altul n-are coloană vertebrală"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 12:06

Ionel Ganea a vorbit despre situația din Liga 1 și i-a jingit dur pe Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, și pe Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB.

"Omul (n.r. Edi Iordănescu ) nu e foarte hotărât. Ba zice că vrea să plece în străinătate, ba că rămâne în ţară. Apoi din nou spune că nu mai rămâne. E un om foarte instabil. A rămas aici pentru că nu avea variante mai bune. El visează cai verzi pe pereţi. Vrea să se ducă la căldură şi să-i dea ăia vreo 2-3 milioane de euro. El vine din valul tânăr de antrenor, dar să nu joci fotbal nici la Liga a III-a şi să ajungi antrenor.

"Dacă eram Dică, eu n-aş fi rămas la FCSB. Ţine de coloana vertebrală. Dacă eşti bărbat, eşti bărbat şi în pielea goală. Nu numai îmbrăcat. Oricum, vedeţi că Dumnezeu nu-i ajută? De trei ani, nu mai câştigă campionatul. Îl pierd aşa la milimetru", a declarat Ionel Ganea la TV Telekom Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (51)
liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  24 Iunie 2018, 17:05

O singura intrebare am pentru dl. Ganea, ce parere are despre Mourinho, nici dansul n-a jucat fotbal, asta e un secret, pentru a ajunge un mare antrenor? Maradona, in comparatie cu Mourinho, vine "din iarba"...Deci unde e logica d-le Ganea? Sau e treaba cu "strugurii acri"?

gica.mingica
gica.mingica  •  24 Iunie 2018, 09:24

Nu instabil psihic ci doar instabil, adica nehotarat. Unde e jignirea? Iar in ce-l priveste pe Dica mi se pare o observatie foarte pertinenta.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  24 Iunie 2018, 09:18

bravo Ganezule ,as vrea sa-ti impui pctv si la Timisoara .Succes

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close