FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Derbedei!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 aprilie 2008 00:00

Vicepreşedintele CA al lui Dinamo s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa fanilor echipei.

În cursul nopţii de vineri spre sîmbătă, un grup de suporteri di­na­movişti a scris cu graffiti în in­te­riorul stadionului Dinamo mesaje împotriva conducerii. “ Turcu, scla­vul lui Jiji”, “Borcea, afară mer­ce­na­rilor!” şi “Afară cu acţionarii vîn­duţi” sînt cîteva din “însemnele” fa­nilor, care au fost la scurt timp acoperite cu vopsea albă.

“I-am scos din puscarie”
Vasile Turcu, unul dintre cei vi­zaţi, a replicat dur, sugerînd că ac­ţiunea a fost comandată: “Aceşti der­bedei sînt din interiorul clubu­lui! Pe unii dintre ei i-am scos din puş­cărie şi acum uite ce fac! Pe Badea de ce nu îl înjură nimeni? Totul a fost premeditat”.

“E un analfabet!”
Conflictul dintre Vasile Turcu şi fanii dinamovişti pare iremediabil, în condiţiile în care afirmaţiile făcute de acţionarul din Ştefan cel Mare i-a iritat iar pe suporteri.

Fanii au ripostat din nou, tăios, de această dată prin purtătorul de cuvînt al gale­riei “cîinilor”, Adri­an: “Acest individ n-are mai mult de două clase, este un anal­fa­bet. Acum patru ani habar nu a­vea ce e aia Dinamo, era un nimeni care nu ştia cum să se pună mai bine cu noi. Dacă îi place ce-a făcut Becali, nu înseamnă că e papagalul lui. Să ba­ge pumnul în gură la el pe şantier”.

Complot impotriva lui Badea?
Vasile Turcu crede că mesajele scrise împotriva conducerii la stadionul Dinamo au fost pre­me­ditate şi a dat de înţeles că în spatele acestei acţiuni stă Nicolae Ba­dea. Este al doilea atac la adresa preşedintelui CA al lui Dinamo, după ce Gigi Neţoiu l-a acuzat acum o lună că a luat un milion de dolari de la Gigi Becali după meciul Dinamo-CFR din sezonul trecut. Se pare că aceste atacuri au ca scop discreditarea lui Nicolae Badea şi înlăturarea sa din fruntea clubului din Ştefan cel Mare.

“Gigi Becali e băiat deştept, e şmecher. Bine a făcut cînd a băgat bodyguarzii în tribună ca să bată fanii, îl apreciez”
Vasile Turcu acţionar Dinamo

“E normal ca trimiterile la Borcea şi la Turcu să-i afecteze. Mă ofer să stau planton, dacă se crede că eu sînt menajat. Exclud cu desăvîrşire premeditarea cuiva din club”
Nicolae Badea preşedinte CA Dinamo

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
 •  13 Aprilie 2008, 19:17

acest turcu intelege fotbalul ca un t u r c. este adevarat ca jucatorii sunt indolenti,dar nimeni nu-i da voie acestui neavenit in fotbal sa critice suporterii d i n a m o v i s t i.

 •  13 Aprilie 2008, 12:54

Actionarii dinamovisti sunt niste ticalosi. Au transformat Dinamo intr-o echipa de mana a doua si nu vor fi in stare de nimic niciodata. Nu vor decat sa faca bani pe spinarea clubului in relatia cu Ministerul. Niste canalii!! Borcea e un isteric analfabet, iar Turcu pur si simplu un analfabet...

 •  13 Aprilie 2008, 12:49

Suporterii îşi imaginează că ar conta cât de cât în club, că ar putea influenţa deciziile acţionarilor. Fals. Nu înseamnă nimic. Indiferent cum vor protesta, nu vor fi luaţi în serios de conducători. Asta din vina lor, a fanilor, care au tot demonstrat că din microbişti au devenit huligani. Şi unii dintre ei chiar sunt nişte huligani.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează