FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA BRAŞOV - FC BRAŞOV, LUNI, 20:30, DIGI 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Derby-ul Braşovului a început » Zotta şi Manea se "duelează" în declaraţii

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 noiembrie 2013 19:25

Braşovul va avea parte, luni seară, de primul derby disputat în Liga I.

Corona, echipă înfiinţată acum 5 ani şi care a avut o ascensiune foarte rapidă, chiar de la nivelul celei de-a cincea ligi, va primi vizita echipei care are de partea ei tradiţia, FC Braşov.

Primeşte vizita este un fel de-a spune, pentru că, deşi pe hîrtie sînt gazde, în urma unui acord între cluburi, "galben-albaştrii" vor folosi cabina oaspeţilor, în timp  "stegarii"  se vor schimba în vestiarul lor obişnuit.

Cu toate astea, sub Tîmpa nu curge lapte şi miere, dimpotrivă, ca la orice derby, spiritele s-au încins şi "înţepăturile" au început să curgă cu zile bune înaintea primului fluier. Lovitura de începere a dat-o Constantin Zotta, care a acuzat vehement strategia adversarilor de a stabili un preţ mai mare al biletelor faţă de partidele obişnuite: "Să le fie ruşine. La unele meciuri au avut chiar intrare liberă, iar acum sunt cele mai scumpe bilete. Sînt total dezamăgit de acest comportament, care arată că sînt o echipă mică. Încă mai au timp să repare această greşeală făcută împotriva braşovenilor, din banii cărora echipa lor este finanţată".

Replica celuilalt preşedinte, Nicolae Manea, nu s-a lăsat aşteptată, iar acesta a lansat un contraatac tăios la adresa lui Zotta. "FC Braşov este o echipă cu mare tradiţie, am lucrat şi eu acolo, este echipa de suflet a braşovenilor, iar noi sîntem conştienţi de asta. Ne-au primit în casa lor, îi respectăm, însă există acolo un personaj care ne-a jignit. Nu vrem să luăm locul nimănui şi nu văd care e problema că în oraş a mai apărut o echipă. Nu are de ce să ne fie ruşine. Zotta e mic atunci cînd vorbeşte aşa de noi. Nu sfidăm suporterii braşoveni, chiar am convenit ca Liga Suporterilor Stegari să intre gratuit. El i-a sfidat atunci cînd a pus bilete de 35 de lei cu Steaua. Uită că atunci cînd puseserăm intrare liberă ne ameninţa că nu ne mai lasă pe Tineretului dacă mai facem asta. Dacă el crede că prin astfel de atacuri va cîştiga simpatia suporterilor braşoveni sau a patronului Neculaie, se înşală", a declarat Manea.

7 pe lista neagră a lui Gane
Altfel, deşi mai sînt etape bune de disputat pînă la pauza de iarnă, la Corona se ştie deja numele a 7 jucători care vor pleca. Lourenco, Rodriguez, Aguirre, Braganca, Joao Marcos, dar şi cei doi împrumutaţi de la Dinamo, Asanovic şi Rafel Stănescu, au bagajele făcute. Lista s-ar putea mări, unul din jucătorii care au primit ultimatum fiind Vranjkovici, soarta acestuia urmînd a se decide în funcţie de următoarele lui evoluţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mvradulescu
mvradulescu  •  09 Noiembrie 2013, 10:41

Cei doi rapidişti fac ce au învățat la mămițica lor sub podul Grant: promovează propria formaţie după stilul florăreselor, care strigă în gura mare că buchetele "adversarei" emană toxine letale !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează