FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

Derby-ul puștilor minune » FCSB - Craiova pune față în față echipele cu cei mai promițători tineri din Liga 1

Articol de , - Publicat duminica, 24 februarie 2019 09:46

FCSB - Craiova e un meci special și datorită faptului că ambele echipe au acordat o atenţie deosebită tinerilor în actualul sezon de L1.

  • FCSB și Craiova se întâlnesc în această seară, de la ora 20:00, pe TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Derby-ul penultimei runde din sezonul regulat le va aduce faţă-n faţă pe FCSB şi Craiova, două echipe care au oferit întotdeauna microbiştilor meciuri memorabile.

Mihai Teja și Devis Mangia și-au conturat deja echipa pe care o vor trimite pe teren, iar jucătorii promit un spectacol pe cinste pentru cei care vor veni pe Arena Națională sau vor vedea meciul din fața micilor ecrane.
Cei doi antrenori au la dispoziție mai mulți jucători-minune, care au strălucit în ultima perioadă. Fotbaliști pe care inclusiv Mirel Rădoi îi va vedea la lucru în perspectiva Campionatului European din Italia în vara acestui an.

Bijuteriile FCSB-ului pentru această seară sunt, fără îndoială, Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan. „Ei sunt singurii mei jucători din lot pentru care negociez doar din 10 în 10 milioane. Niciodată de la 23 la 25 de milioane. 30-40-50 de milioane! Eu așa le negociez prețurile. O să vedeți că ăștia trei așa o să fie vânduți. Ce sunt fraier să-i dau altfel?”, spune patronul vicecampioanei.

De partea cealaltă, Craiova îi aruncă în luptă pe Alexandru Cicâldău și Valentin Mihăilă. „Când am venit la Craiova, am venit cu gândul la trofee și la titlul de campion. Vreau să ajung să joc cât mai des la echipa națională și să am cele mai bune evoluții din cariera mea. Avem mult de muncit, dar împreună și alături de suporteri putem face lucruri importante”, spune Alex, perla din vestiarul Universității. 

Echipele probabile:

  • FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălașa, Planic, Momcilovic - Pintilii, Fl. Matei - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Hora
  • Craiova: Pigliacelli - Martic, T. Ferreira, Kelic, Bancu - Bărbuț, Fedele, Cicâldău, Mihăilă - A. Cristea, Koljic

Citește și:

Gnohere pedepsit » „Bizonul” trimis pe bancă pentru derby-ul cu Craiova! Ce l-a nemulțumit pe Teja

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
aurel64
aurel64  •  24 Februarie 2019, 16:53

Bijuterii, puști minune..., măi fraților, vorbim despre niște jucători care de 2 ani bat pasul pe loc, care abia dau 4- 5 goluri într-un sezon. Chiar atâta lipsă de realism?

fabius_2014
fabius_2014  •  24 Februarie 2019, 12:35

Sursa Fanatik "De la eșecul 1-3 cu FC Brașov, club desființat între timp, suferit în noiembrie 2012, FCSB nu a mai pierdut niciunul din următoarele 24 de meciuri oficiate de Marius Avram, iar 21 sunt victorii! "

fabius_2014
fabius_2014  •  24 Februarie 2019, 12:22
Postat de raikkonen79 pe 24 Februarie 2019, 11:38

In conditiile in care din 2014, de la infiintare ( renastere, reincarnare...sau cum *** va mai alintati voi) aveti 1-2-11 cu FCSB, cam cum ar putea arata statistica.....cu oricare dintre arbitri la centru....bai ***

Postat de @observator_federal "Ultima infrangere a FCSB-ului cu Marius Avram la centru a fost consemnata in octombrie 2012. Atunci, FCSB pierdea cu 1-3 in fata lui FC Brasov. De atunci, FCSB a obtinut 17 victorii si 3 egaluri cu Avram la centru." Daca nici asta nu dovedeste clar ca Avram trage cu FCSB, atunci, nu stiu , ce dovezi mai trebuie aduse. Este arbitrul cu care FCSB are cele mai bune rezultate, indiferent cu ce echipa a jucat. Mai clar nu se poate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează