FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Derby-ul se dispută în condiţii speciale » Diseară cu acoperişul tras!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 16 mai 2012 21:53

Organizatorii au luat decizia să acopere Arena Naţională pentru a proteja suprafaţa de joc de ploaia căzută din abundenţă în aceste zile în Capitală


Derby de România se joacă pentru prima dată pe Arena Naţională după o pauză de 19 ani. În 1993, Dinamo a fost gazdă, dar a pierdut la scor de neprezentare în faţa roş-albaştrilor, 0-3.

În această seară, de la ora 21:45, în direct pe DigiSport, Steaua şi Dinamo vor evolua cu casa închisă în faţa a peste 50.000 de oameni.

Pentru ca jocul să aibă loc în cele mai bune condiţii, organizatorii au luat decizia să folosească acoperişul retractabil şi să acopere în totalitate Arena Naţională. "S-a luat decizia de a acoperi stadionul pentru a proteja gazonul de ploile care au căzut din abundenţă în aceste zile în Bucureşti. Dacă vremea va fi la fel şi în ziua jocului, atunci acoperişul va rămîne închis! După finala Europa League gazonul a fost supus unui tratament şi se va prezenta foarte bine la ora jocului, aşa cum a fost şi la întîlnirea dintre Atletico Madrid şi Bilbao de acum o săptămînă", a declarat pentru Gazeta Sporturilor unul dintre angajaţii stadionului.

Diseară plouă şi sînt 11 grade
Mîine vremea în Bucureşti va continua să fie capricioasă. Dimineaţă va ieşi puţin soarele, dar după-amiază va ploua din abundenţă. Meteorologii anunţă că la ora jocului dintre Steaua şi Dinamo sînt şanse 100% să plouă, iar temperatura va scădea foarte mult. La ora de disputare a partidei, aceasta va putea ajunge chiar la 11 grade Celsius.

Doar Steaua - Rapid s-a jucat cu stadionul închis
Primul şi singurul meci de pe Arena Naţională care s-a jucat pînă acum cu acoperişul tras a fost cel dintre Steaua şi Rapid, din turul campionatului, încheiat la egalitate, 0-0. Partida s-a disputat pe 24 octombrie şi la meci au asistat 42.432 de spectatori. Steliştii au mai dorit ca arena să fie acoperită şi la partidele din Europa League, dar acest lucru nu a fost posibil deoarece acoperişul nu poate fi închis atunci cînd sînt precipitaţii sub formă de ninsoare.

25 de milioane de euro a costat acoperişul retractabil la Arena Naţională, iar întreaga construcţie a valorat 240 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
liana22
liana22  •  19 Mai 2012, 09:41

Comentariul tău...Oprescu trebuie inlaturat cat mai repede pentru a salva o capitala ce trece printr-un mare declin..

liana22
liana22  •  19 Mai 2012, 09:40

Comentariul tău...Oprescu timp de 4 ani si-a batut joc de Bucuresti si de bucuresteni!!

liana22
liana22  •  19 Mai 2012, 09:38

Comentariul tău...Hai cu pliciul pe Oprescuu, sa il dam jos odata ca nu il mai satura buzunarul, s-a imbagatit de cand e primar cati altii intr-o viata

Vezi toate comentariile (34)
Comentează