FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Descoperă Bucureștiul » Milevski s-a lăsat impresionat de cel mai mare centru spa din țară

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2016 00:00

După ce a fost eliminat la doar 3 minute de la intrarea pe teren fiindcă l-a lovit cu palma peste faţă pe Milan Mitic, în meciul cu Iașiul, Artem Milevski a rămas la București și și-a permis luxul de a-și lua câteva zile libere.

Atacantul ucrainean în vârstă de 31 de ani a fost împreună cu un prieten la cel mai mare centru spa din București. Fotbalistul a fost foarte încântat de ieșire și a și postat o poză pe profilul personal de Instagram.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  07 Aprilie 2016, 16:41

Si restul??? Treaba cu cancan-ul specific....ati sters-o? Cluburi, manele, masaje erotice...( sau doar jucatorilor stelisti le inventati)?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează