FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Scos din lot, după oferta primită de la CS Universitatea Craiova: „A suferit pe plan mental, dar trebuie să înțeleagă că e dator!”

Desley Ubbink, într-un meci cu CS Universitatea Craiova
Desley Ubbink, într-un meci cu CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat duminica, 07 august 2022 17:41 / Actualizat duminica, 07 august 2022 18:15

Olandezul Desley Ubbink (29 de ani) și brazilianul Erico da Silva (33 de ani) au lipsit din lotul echipei UTA la deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda cu numărul 4 de Liga 1.

Desley Ubbink a fost afectat de ratarea transferului la CS Universitatea Craiova. Oltenii au oferit 75.000 de euro pentru jucătorul batav, pretențiile arădenilor fiind mult mai mari, de 500.000 de euro. Olandezul a fost înlocuit cu Florentin Matei în echipa de start a meciului cu Sepsi.

Cine transmite meciurile echipelor românești din Conference League » Două partide vor fi televizate + negocieri pentru celelalte două
TELEVIZARE
Cine transmite meciurile echipelor românești din Conference League » Două partide vor fi televizate + negocieri pentru celelalte două

Ilie Poenaru, despre absențele din UTA - Sepsi 

„Ubbink a venit cu o ușoară întindere la mușchii aductori din cantonament, a tras de el iar doctorii i-au recomandat câteva zile de repaus. A mai fost și acea ofertă de la CSU Craiova, iar jucătorul a suferit pe plan mental. Atât lui, cât și altora, UTA le-a întins o mână, clubul nu a făcut performanță, iar ei trebuie să înțeleagă că sunt datori”, a detaliat antrenorul Ilie Poenaru situația căpitanului de anul trecut al arădenilor. 

Un alt titular obșinuit care nu a fost nici măcar rezervă astăzi este fundașul central Erico, pe motiv că ar fi suferit o accidentare la un antrenament. În locul brazilianului a apărut Andrei Chindriș, adus în intersezon. 

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: "Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele"

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ce transfer vrea Becali să facă după Mioveni - FCSB: „Doar el ne mai trebuie”

Mesajul lui Hagi pentru jucătorii vânduți la FCSB: „Clubul nostru asta face”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  07 August 2022, 21:06

Erico...s-a suparat si " s-a dat accidentat"...sdar Ubbinc scos vinovat de Poenaru...are dreptate. nu din cauza lui UTA a luat goluri...afara. in fine,...la 0-0 la Sepsi spre sa se linisteasca apele, Chindris e mai bun ca aAMNBII ( bENGA SI eRICO), Ubbinc trebuie sa joace.

cristian_77
cristian_77  •  07 August 2022, 19:12

Asta e!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 August 2022, 18:43

...hm...ce lacomi aradeni...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează