FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a anunțat astăzi OFICIAL despărțirea de Marian Lupu » Cine e noul preparator fizic interimar al echipei

Lupu, în spatele lui Dennis Man
Lupu, în spatele lui Dennis Man

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 18:53

FCSB a anunțat oficial despărțirea de preparatorul fizic Marian Lupu. Locul acestuia a fost luat provizoriu de Andrei Zisu, omul care se ocupa de pregătirea fizică a centrului de copii și juniori.

Startul ezitant de sezon, cu două remize în primele trei etape din Liga 1, și cei 8 accidentați din infirmeria FCSB l-a făcut pe Gigi Becali să ia măsuri radicale. Primul sacrificat a fost preparatorul fizic Marin Lupu, considerat responsabil pentru fragilitatea fotbaliștilor.

Astăzi, roș-albaștrii au anunțat oficial despărțirea. 

Mesajul de despărțire al celor de la FCSB

„Mulţumim, Marian Lupu! FCSB anunţă că a încetat raporturile contractuale cu preparatorul fizic Marian Lupu, care a pregătit echipa în ultimii doi ani şi jumătate. Pregătirea fizică a jucătorilor în această perioadă va fi coordonată de Andrei Zisu, preparatorul fizic al Centrului de Copii şi Juniori al FCSB, sub supravegherea antrenorului Bogdan Andone. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Marian Lupu pentru munca depusă în ultimii ani şi îi urează mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul postat astăzi de FCSB.

67438792 2876892408993433 1893338196733853696 n

Cine e Marian Lupu

Lupu, 48 de ani, a revenit la FCSB la propunerea lui Mihai Stoica, în ianuarie 2017, după ce Reghecampf și Stoica l-au dat afară pe preparatorul fizic italian Matteo Spatafora, după o perioadă în care l-au interzis la echipă și l-au pus să pregătească juniorii în curtea Liceului „Mircea Eliade”.

În august 2002, Lupu ajunsese pentru prima dată în Ghencea, alături de Cosmin Olăroiu și a rămas în staff-ul roș-albaștrilor până în martie 2006, atunci când a plecat la echipa națională.

Înainte de a se întoarce la FCSB a fost preparatorul fizic al naționalei Under 21, iar de-a lungul timpului, Lupu s-a ocupat de pregătirea fizică a jucătorilor de tenis Victor Hănescu și Irina Begu.

Vezi și: 

Tribune goale peste tot! FCSB are cea mai slabă medie de suporteri din ultimii ani » Ce se anunță pentru diseară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
975699105833890
Robert Radu  •  01 August 2019, 20:52

FCSB a anunțat oficial despărțirea de preparatorul fizic Marian Lupu (53 de ani). Lupu, 48 de ani, a revenit la FCSB la propunerea lui Mihai Stoica....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează