FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV AL FRF

Despre arbitri străini, mai la primăvară...

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2009 00:00

Cele 17 cluburi din Liga I care au solicitat revenirea brigăzilor străine în fotbalul românesc au rămas, deocamdată, cu buza umflată. Solicitarea cu care Dumitru Dragomir s-a prezentat în Comitetul Executiv al federeaţiei care reprezentant al primului eşalon nu a fost luată în discuţie.

 

La ultima întîlnire a conducătorilor din primul eşalon se stabilise că meciurile importante din retur vor putea fi arbitrate de brigăzi din străinătate, aşa cum a fost după debarcarea lui Aron Huzu. Există însă o hotărîre a CEx de la FRF prin care în partea a doua a campionatului vor fi delegaţi doar arbitri români. Deeciziea a fost luată după ce preşedintele CCA, Vasile Avram, a argumentat că UEFA şi FIFA solicită renunţarea la brigăzi din străinătate!

 

În absenţa lui Mircea Sandu, Comitetul Executiv de astăzi a durat doar o oră, după care s-a organizat o petrecere de final de an la care erau aşteptaţi 180 de invitaţi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  21 Decembrie 2009, 14:18

Nu comunic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close