LIGA 1  ·  ANTRENOR

Destăinuirea lui Șumudică: "Vă spun un secret. Eu asta fac mereu când preiau o echipă"

Miercuri, 06 Iunie 2018, 12:14

Marius Șumudică a dezvăluit unul dintre secretele sale în ceea ce privește antrenoratul și a vorbit despre modul cum îl ținea în frâu pe Denis Alibec când era la Astra.

"Vă spun un secret. Când mă prezint la o echipă eu îi întreb pe jucători cine fumează. Și eu fumam când eram jucător. Și Naingolan fumează. Lupu fuma la pauză... Am întrebat la Astra când am ajuns cine fumează. Mulți nu recunosc. Le-am spus să nu fumeze de față cu colegii care nu fumează, să nu stea în cameră unul care fumează cu unul care nu fumează.

Nu pot să-i interzic lui Alibec să nu fumeze. E greu să-i interzici asta unuia care fumează de 10 ani, el tot fuge în spatele autocarului să tragă două, trei fumuri. Eu le zic să fumeze pe balcon, să nu stea bicicleta fără cric în cameră, și să nu fumeze în fața mea. Alibec e un tip foarte sensibil, deși pare impozant. Trebuie să știi să-l câștigi", a declarat Șumudică la Pro X.

"De-a lungul timpului m-am mai sfătuit cu Gigi Becali. Am lucrat part-time cu el. Cred că avem aceeași filosofie. Discutăm foarte mult, îmi dă dreptate. La început mă contrazice, dar apoi îi dau argumente. Gigi nu e prost, a învățat multe. Lumea zice că el face schimbările, nu știu dacă e adevărat, dar vă spun că există un proces de pregătire la Steaua" Marius Șumudică

Citește și: Șumudică atac frontal la FCSB: "Dică și Budescu n-au fost niciodată așa de grași ca acum" + Discuțiile avute cu jucătorii lui DicăCosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1