FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detalii de culise! Ce au discutat Andone și Turcu: "Ne-am întâlnit în Herăstrău"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 11:43

Vasile Turcu e gata s-o preia pe Dinamo, alături de Nicolae Badea, și spune că a avut o discuție cu Ioan Andone în vară, înainte ca ”Fălcosul” să revină pe banca formației din Ștefan cel Mare.

"Eu m-am întâlnit cu Andone în parcul Herăstrău înainte să preia echipa și i-am spus că depinde de el dacă va dori să se ducă la Dinamo.

Eu știam ce dorește Negoiță. I-am spus lui Andone că nu are lot, dar mi-a zis că el e dinamovist și nu poate refuza oferta. Ando nu poate face minuni la Dinamo cu un asemenea lot. Sunt doar 5-6 jucători care merită să joace la Dinamo", a declarat Turcu la Digisport.

Dinamo ocupă locul 5 în Liga 1 după 10 etape, cu 16 puncte, la patru lungimi în spatele liderului Steaua, care are un meci în minus, pe care-l va juca diseară împotriva Voluntariului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
896192190498051
Adi Mitrea  •  25 Septembrie 2016, 18:32
Postat de randoom_._ pe 25 Septembrie 2016, 14:24

o sa fie 7 puncte. lasa tu lungimile si alea. o sa fie 7 puncte mari si late intre *** aka rusinea romaniei si Steaua,dupa doar 10 etape. puteau fi cel putin noua,daca Steaua nu juca cu rezervele rezervelor,meciul cu iasi.

*** fcsbiste DINAMO a fost furata aseara, la TARGU MURES , cu IASI de cel putin 3 puncte.uita te la voi ca s au investiti peste 3 mil de euro in echipa aia de rasi si jucati jenant.stai ca vine VILLARREAL si va da cu terenul in cap iar.ca la VOLUNTARI diseara nu cred ca aveti vreo emotie cu finu pandele.asa ca CIOCU MIC ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  25 Septembrie 2016, 16:02

Rednic a facut ceva la Dinamo,cu un lot subtire, nea Ando strica baieti.Bine nea Ando face ce vrea Negoita.

demolarii
demolarii  •  25 Septembrie 2016, 15:00

Domnul Turcu a fost pitic si pitic a ramas.......daca tinea cu Dinamo, baga capul in pamant si tacea. Asa face jocurile de interese, gen Dinamo-Lazio -2007, sau ca si cele din "Cazul Transferurilor" in care a acoperit bine urmele ca Dinamo sa nu se poata constituii parte vatamata. L-au trimis pe unu, Borcea, la inchisoare iar ei au ramas cu banii.....sa le fie destul....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează