FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Detalii de la tratativele pentru vânzarea lui George Țucudean » CFR Cluj confirmă numele clubului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 21:39

George Țucudean (27 de ani), cel mai bun fotbalist român al anului 2018, negociază în acest momente cu mai multe formații. Daniel Stanciu, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a lăsat să se înțeleagă că FC Nantes este una dintre posibilele destinații. 

"Interesul clubului e ca Țucudean să rămână. Doar dacă va exista o ofertă bună, atât pentru el, cât și pentru noi, va pleca.

În momentul ăsta există discuții. E firesc. E cel mai bun fotbalist român din 2018, golgeterul campionatului și om de bază la națională.

El își va prelungi zilele viitoare contractul cu noi. Nu pot confirma numele echipelor pentru că sunt niște discuții. Dacă a apărut numele lui Nantes, înseamnă că există ceva, nu pot spune mai multe", a declarat Daniel Stanciu la TV Digi Sport. 

Nantes, locul 11 în prima ligă franceză, este echipa unde evoluează Ciprian Tătărușanu și are o tradiție veche în a transfera fotbaliști români, cum au fost Viorel Moldovan și Keșeru. 

De asemenea, despre Lyon și despre rușii de la Rostov și Zenit s-a mai scris în ultima perioadă că ar fi interesate de atacant. 

3.000.000 €este cota lui Țucudean în acest moment

Vezi și: 

EXCLUSIV 4 din 4! Hermannstadt a bifat un nou transfer » Un străin trecut pe la CSU și CFR vine la Sibiu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1834866306635399
Ray Ray  •  10 Ianuarie 2019, 11:18

Puteți adăuga și pe Bănel Nicoliță care a făcut meciuri foarte bune la Nantes...

sibelius
sibelius  •  10 Ianuarie 2019, 09:56

De la CFR se retrage!

daniaania
daniaania  •  10 Ianuarie 2019, 09:49

Daca nu se ofera o suma consistenta nu pleaca !!!!!!!!!!!!O zis aseara Daniel la tv. CFR nu are criza financiara cum tot se speculeaza !!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează