FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Detalii în premieră de la scandalul cu Mangia: „Speaker motivațional putea să-și găsească în altă parte! Eram scârbit, l-am înjurat și am plecat”

Florin Gardoș a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” motivele rupturii de Universitatea Craiova, după ce l-a înjurat pe antrenorul Davis Mangia de față cu toată echipa.
Florin Gardoș a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” motivele rupturii de Universitatea Craiova, după ce l-a înjurat pe antrenorul Davis Mangia de față cu toată echipa.

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 20:06 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 20:21

Florin Gardoș a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” motivele rupturii de Universitatea Craiova, după ce l-a înjurat pe antrenorul Devis Mangia de față cu toată echipa. Explică de ce a ajuns în Bănie și dezvăluie că a avut inclusiv o ofertă de la rivala din oraș, de la Adrian Mititelu, propunere pe care a declinat-o

- Florin, până la urmă ai plecat din Anglia și te-ai întors în România.
- A fost o decizie grea să plec din Anglia. Soția mea era însărcinată în opt luni cu primul copil. Trebuia să se nască la Winchester. Nu primea cetățenia, dar dacă voia să meargă la facultatea de acolo primea un discount de vreo 80.000 de lire plus alte avantaje. Atunci am avut o discuție cu Devis Mangia și era sută la sută convins că o să-mi repornesc cariera.

- Așa ai semnat cu Craiova, da!
- Ne-am mutat la Craiova, a fost destul de greu după trei ani și jumătate de Anglia. Și-am avut cinci meciuri în care mă lua în cantonament și eram primul sub listă. OK, o dată, de două ori, dar a început să mă scoată din sărite. Dacă nu mă iei în primii 18, atunci lasă-mă acasă.

- Păi, n-ai vorbit deloc cu el?
- Nu-i înțelegeam explicațiile că vrea să fiu lângă echipă, că nu câștigaseră niciun trofeu, că aveam experiența de a câștiga trofee și pot să-i ajut. Cum să-i ajut nejucând? Speaker motivațional putea să găsească în altă parte. Se umpluse paharul, dar după ce mi-am terminat împrumutul de cinci luni am decis să semnez pe doi ani, însă tot la fel au mers lucrurile. Nu ne înțelegeam!

- N-a fost chimie între voi, deși spui că el te-a dorit!
- Avea anumite idei fixe, nu accepta niciun argument și-a pus capac chiar meciul cu FCSB. Eu mă gândeam că voi fi titular pentru că meciul precedent nu jucasem și echipa făcuse un egal acasă cu Hermannstadt. Nu numai că n-am fost titular, am fost din nou primul sub linie. Atunci m-am enervat foarte tare, am spus niște lucruri și-am plecat din ședința dinainte de meci.

- L-ai înjurat de mamă? Ce i-ai spus?
- Nu se poate reproduce, dar l-am înjurat! L-am înjurat... Nu de mamă. Mi-am pierdut cumpătul. Eu nu m-am certat cu niciun antrenor, 25 în total, dar cu el nu m-am putut înțelege de niciun fel.

- După Craiova la Clinceni, apoi te-ai retras. Nu-ți pare rău acum?
- Mi-aș fi dorit să mai joc! Cariera de fotbalist nu se întoarce niciodată. De putut mai puteam și am avut oferte. Am avut ofertă inclusiv de la domnul Mititelu.

- De ce n-ai acceptat?
- Să mut iar familia, plus că am mai jucat și la Craiova cealaltă. Dar cel mai potrivit cuvânt este că eram scârbit! Să fiu neplătit, să merg cu autocarul în deplasări la Cluj, să stau în cantonament. Dacă aș fi avut o ofertă de la Sepsi sau de la Farul, una din Top 5, aș fi continuat sută la sută!

Citește și:

„Ai împușcat găinile cu pușca?” » Jean Vlădoiu demontează miturile după „roșul” din meciul cu Elveția, de la CM 1994: „Am fost îngenuncheat, criticat, înjurat”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Ai împușcat găinile cu pușca?” » Jean Vlădoiu demontează miturile după „roșul” din meciul cu Elveția, de la CM 1994: „Am fost îngenuncheat, criticat, înjurat”
Robert Niță, amintiri colosale de la Rapid: „Până să mă întrebe secretara unde mă duc, eu eram cu fundul pe biroul lui Copos, la propriu!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Robert Niță, amintiri colosale de la Rapid: „Până să mă întrebe secretara unde mă duc, eu eram cu fundul pe biroul lui Copos, la propriu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dandana
dandana  •  31 August 2023, 15:32

Din păcate errai iubit la Craiova dacă te-au adus. Dar nici Craiova nu este o forță sa te bage pe tine în teren, noi fani tremuram mereu când erai la minge. Accidentările astea te-au scos din fotbal, și nu trebuie sa te superi pe clubul universitatea Craiova, ei te-au dorit. Dar dacă nu dai ceva înapoi, ști și tu vorba aceea veche. Frate, frate dar brânză este pe bani! Din păcate tu nu ai putut sa treci peste accidentările acelea, și nu Craiova și-a bătut joc de tine. Era foarte frumos să-ți revii!

superdaniel72
superdaniel72  •  31 August 2023, 06:55
Postat de ionescugeorge77 pe 30 August 2023, 20:28

... cel mai bun antrenor din perioada Rotaru ...daca l pastram am fi luat campionatul cu el ...nu se compara cu niciun antrenor roman ...

Cel mai bun antrenor din Romania.Respect Mangia! Cit despre gardos... un model negativ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 August 2023, 23:24
Postat de superdaniel72 pe 30 August 2023, 20:24

Plimba ursul Gardos! La Craiova in primul rind, nu ai jucat pentru ca erai in permanenta accidentat, exact cind avea lumea nevoie de tine, si era o meteahna de a ta mai veche din ultimii ani. Toata lumea o stia... Ar trebui sa zici multumesc Craiova... Iar eu adaug aici pentru cel mai bun antrenor al Craiovei dupa revolutie pina acum.-Respect Mr. Mangia!

Bravo! Ai găsit pe cine să respecți! :))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close