FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Detalii incendiare despre negocierile cu Tamaș și planurile cu Alibec » Becali s-a făcut de râs când a fost întrebat de un fotbalist al Stelei: "Cine e ăsta?!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 21:58

Gigi Becali susține că negociază prelungirea contractului lui Gabi Tamaș, dar dorește să-i adauge fundașului de 33 de ani clauze privind viața extrasportivă.

"Cu Tamaș am o convenție că o să-i schimb contractul și o să-i pun mai multe clauze. Draconice", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Patronul FCSB-ului a adăugat că nu dorește să-l vândă încă pe Alibec, deși ar fi primit o ofertă de 15 milioane de euro din Anglia. La meciul FCSB - Dinamo (2-1), Alibec ar fi fost urmărit de scouteri de la Crystal Palace, locul 16 din Premier League.

"Am ofertă pentru Alibec, de 15 milioane. Cei din Anglia au dat 10, eu am zis 15. Pe mine mă interesează să iau 40 de milioane din Liga Campionilor și abia apoi 15 pe Alibec", a afirmat patronul roș-albaștrilor pentru sursa citată.

Becali s-a făcut de râs în momentul în care a fost întrebat de o eventuală revenire a lui Cătălin Ștefănescu, mijlocașul de 22 de ani împrumutat de FCSB la Poli Iași.

"Cine-i Cătălin Ștefănescu?", a întrebat Becali, fiind ajutat apoi să-și aducă aminte de jucătorul deținut de FCSB: "E la Iași? O să vedem dacă revine"

Ștefănescu a fost transferat de FCSB în iarna anului 2016, de la Ceahlăul Piatra Neamț, iar în prezent este împrumutat la Poli Iași, unde a marcat de două ori în cele 7 partide jucate în play-out.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
ares123
ares123  •  28 Aprilie 2017, 08:44
Postat de nebraska pe 28 Aprilie 2017, 04:57

Click sa iasa,aia aduc grosul la accesari.

De aia poluati toate articolele unde e vorba de Steaua ? Tu cu acolitii tai, ciorbarii de rin.

hanmocar
hanmocar  •  28 Aprilie 2017, 07:46

In tara asta , doar fituica se poate face de ris , asa sa stiti, asa sa scrieti Dar despre partea economica , va las singuri sa trajeti concluziunile !!! I

nebraska
nebraska  •  28 Aprilie 2017, 04:57
Postat de xftw pe 28 Aprilie 2017, 00:23

Tolontane,chiar nu poti sa blochezi accesul persoanelor *** pe acest site? Sau nu conteaza cum faceti trafic,accesari sa fie?

Click sa iasa,aia aduc grosul la accesari.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează