FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Detalii neștiute de la Astra Giurgiu » Reacție nervoasă a lui Edi Iordănescu: "N-am timp de ei, să mă lase în pace!"

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2018 09:40

Antrenorul Astrei a refuzat să pregătească meciurile din Liga 1 alături de elevii Școlii de antrenori: "N-am timp de ei, să mă lase în pace!". În schimb, tehnicianul FCSB i-a primit chiar înaintea meciului cu liderul CFR.

Nicolae Dică și-a șocat jucătorii înaintea meciului cu CFR Cluj, de etapa trecută, când la antrenamentele de la Berceni și-au făcut apariția 20 de tehnicieni, cursanți ai Școlii de antrenori ai Federației Române de Fotbal. Elevii de la școala FRF nu au fost doar simpli spectatori, ci au dat peste cap antrenamentele vicecampioanei. "Exercițiile mai erau întrerupte, cursanții aveau posibilitatea să pună întrebări ca să înțeleagă ce se lucra", spune o sursă din club.

Înainte ca reprezentanții Școlii de antrenori să apeleze la Dică, ei intraseră în contact cu cei de la Astra, doar că Edward Iordănescu le-a închis pur și simplu ușa în nas: "N-am timp de ei, să mă lase în pace!". Dialogul s-a purtat prin președintele clubului, Dani Coman, cel care le-a comunicat trimișilor federației că n-au nicio șansă ca Iordănescu să fie înduplecat și să-i primească pe cursanți la antrenamente, chiar dacă inclusiv antrenorul cu portarii de la Astra, Bogdan Pârvu, e cursant la Școala federației. "Acum nu se poate, discutăm pentru viitor", le-a transmis diplomatic Coman.

Surse din cadrul clubului de la Giurgiu au dezvăluit pentru Gazetă detalii neștiute. "Iordănescu a fost informat de o astfel de vizită și nu a fost de acord cu ea. Au mai fost prezenți și în trecut la antrenamentele Astrei, dar acum Edward a considerat că nu e momentul. Toate antrenamentele sunt închise pentru că obiectivul echipei este calificarea în play-off. Cu tot respectul, dar nu are nimeni timp să dea peste cap antrenamentele într-o perioadă atât de importantă. Ori pregătim meciurile și să ne asigurăm locul în play-off, ori stăm să le arătăm cursanților ce-i așteaptă în meserie? Să fim serioși, aici e unitate militară când vine vorba de performanță!", spun cei din club.

Dică n-a negat informațiile făcute publice de Marius Șumudică, dar a fost extrem de deranjat: "Noi nu am tăiat vreo doi porci, nu am făcut grătare, nu am băut, nu am chefuit, doar au venit niște antrenori să vadă antrenamentul. S-a mai întâmplat și anul trecut să vină cei de la licența A la antrenamentele Stelei, doar că domnul Șumudică nu a putut să iasă atunci să vă dea asemenea detalii".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
elcoselect
elcoselect  •  17 Februarie 2018, 10:04

Iar scrii prostii Cratoiule, ca de obicei. Ai si salariu la GSP?

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Februarie 2018, 22:05
Postat de Alexandru Chis pe 16 Februarie 2018, 16:11

II iertam rabufnirea... daca invinge CFR-ul la Cluj!

Slabe sanse.

669483216526738
Cotofana Danut  •  16 Februarie 2018, 19:35

Cat de repede uita oamenii de unde au plecat.Poate si el a participat la astfel de actiuni si a invatat cate ceva.Pacat ca este antrnor tanar si ar fi bine sa fie mai deschis,mai modest,rezultatele lui ca antrenor nu prea ne dau pe spate.Bravo NICOLAE DICA.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează