FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 1-0

Detaliul care a trecut neobservat » Doar 3 antrenori au avut curajul ăsta! Ce-au făcut cu investițiile lui Becali

Articol de , - Publicat luni, 23 iulie 2018 09:18

Dică nu i-a titularizat în meciul cu Astra nici pe Qaka, nici pe Moruțan, fiind al treilea antrenor al FCSB din era Becali care nu folosește în prima rundă unul dintre transferurile verii

Cu cea mai slabă perioadă de mercato din ultimii 13 ani, Nicolae Dică a surprins pe toată lumea la Giurgiu când a decis să nu înceapă meciul cu Astra cu singurele achiziții reușite de FCSB în această vară.

Deşi Moruţan a costat un milion de euro, iar Qaka 400.000 de euro, cei doi fotbaliști au fost doar rezerve în prima etapă a noului sezon.

Acest lucru a reprezentat o altă premieră pentru trupa roș-albastră! E pentru prima dată în ultimii 12 ani când tot primul 11 a fost format doar din jucători care au evoluat și în ediția precedentă pentru steliști!

Adică niciunul dintre cei transferați n-a început partida din primul minut. Ultima data s-a mai întâmplat asta în sezonul 2006-2007, în meciul Poli Timișoara - FCSB, 0-0, atunci când Cosmin Olăroiu era "principal".

Mai mult, este pentru a treia oară în era Becali când se întâmplă asta. Prima dată, Oleg Protasov a fost cel care a decis ca transferurile să stea pe bancă la meciul de debut al noului sezon. Se întâmpla în 2005-2006, la meciul cu FC Argeș din deplasare, când niciuna din achizițiile verii n-a început partida din primul minut.

 06 07

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  23 Iulie 2018, 11:11

E o stire care mi-a luat piuitul. M-a lasat cracanat...

883135188391540
Popa Corneliu  •  23 Iulie 2018, 11:10

Nu inteleg de ce mass-media este focusata pe investitia unui particular, pe banii lui, dar echipe care sunt "sponsorizate" din bani publici, deci ai nostri, sunt lasate sa construiasca echipe cum vor Partide, Primarii, Servicii? Asa este comanda Politica pentru mass-media?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close