FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Detaliul care i-a fost fatal lui Iordănescu jr.: "Știți ce a spus Dan Petrescu după ce a luat campionatul?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 21:26

Edward Iordănescu e la un pas să fie dat afară de la CFR Cluj, după doar 3 meciuri petrecute pe banca "feroviarilor".

Fostul jucător Ilie Dumitrescu a încercat să găsească explicații pentru jocul modest arătat de CFR Cluj în meciurile cu FC Botoșani, 1-1, și Malmo, 0-1, partidele care au condus la demiterea lui Iordănescu jr.

"Știți ce a spus Dan Petrescu după ce a câștigat campionatul? A spus că are nevoie de întăriri în linia de mijloc, pentru că media de vârstă acolo este ridicată. Dacă Dan Petrescu rămânea la CFR, atunci se mai schimbau câțiva jucători. A adus el 14 sau 16 fotbaliști anul trecut, mai aducea și acum. El știa unde mai are nevoie și se întărea acolo unde simțea că trebuie. Edi nu știu ce a gândit.

S-a început cu aceeași formulă, nu am văzut nicio schimbare. Adică echipa care a câștigat campionatul. Cu Omrani, Deac. Țucudean, cu Hoban, Culio, Djokovic, la mijloc.

Acest prim «11» a fost făcut și construit de Dan Petrescu mai mult pentru a crea un echilibru între atac și apărare, adică echipă solidă în apărare. Echipa nu este construită în sistemul ăsta, să deschidă apărări. Vă aduceți aminte cât s-a chinuit Dan Petrescu pentru a aduna puncte?", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Cu cine s-a întărit CFR Cluj în această vară:

Andrei Radu, fundaș stânga, 22 de ani
Mate Males, mijlocaș central, 29 de ani
Adam Lang, fundaș central, 25 de ani
Giuseppe De Luca, atacant, 26 de ani
Robert Ndip Tambe, atacant, 24 de ani

Citește și:  Clauza FABULOASĂ care amână demiterea lui Edi Iordănescu » Ar încasa 2.648 de euro pentru fiecare minut petrecut pe banca lui CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
calinescu_
calinescu_  •  26 Iulie 2018, 09:15

ILIE DUMITRESCU ESTE UN TIP CU EXPERTIZA IN FOTBAL , DAR CARE NU ESTE OBIECTIV ....!!!! EL ESTE PRESEDINTE DE IMAGINE LA HAGI SI CU SUFLETUL LA STEAUA ....!!!! IN REST ARE O SUPEREXPERTIZA ....!!!! LA CFR , DUPA CE AU SCAPAT DE MANA DE FIER A LUI PETRESCU , FOTBALISTII SI-AU LUAT O MICA RELAXARE , PE FONDUL UNUI ANTRENORAT DE MANA A DOUA .....!!!! FARA CULIO SI HOBAN CFR-UL E PRAF ....!!!! LA FEL CUM E FCSB FARA PINTILII ....!!!! DECI DOMNU' DUMITRESCU , DV NU VEDETI PRESTATIA LUI DEAC , TUCUDEAN , OMRANI SI MAI ALES A LUI IONITA SI AVETI CE AVETI CU CULIO SI HOBAN , ADICA ECHILIBRUL LUI CFR ....!!!! DE CE L-A DAT CFR PE ORKO VERA ??????????? SA-L SCOATA DIN FALIMENT PE HAGI ???????? DAR PE HORJ ??????? DECI HAI SA FIM OBIECTIVI ....!!!!

rmd55
rmd55  •  26 Iulie 2018, 09:08

Petrescu a plecat pentru ca in China are un salariu cat Mourinho si asa ceva nu se refuza. Punct. :))

1654392864790165
Mayra Moldoveanu  •  26 Iulie 2018, 08:13

Petrescu a plecat pentru ca s- a convins cu cine lucreaza . Ce vina are Iordanescu ca are doar fitosi care se cred jucatori mari bine a facut ca le- a luat banii si a plecat . Acum se vede cum au luat campionatu cu ajutorul arbitrilor si altor echipe care au jucat miuta

Vezi toate comentariile (23)
Comentează