FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

Detaliul esențial ignorat de Miriuță în meciul cu FCSB » Cum putea Dinamo să salveze meciul cu marea rivală

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2018 12:14

Dinamo și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, după ce echipa alb-roșie a condus cu 2-0 până în minutul 84.

Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a fost criticat dur după decizia de a-l scoate pe Dan Nistor, un mijlocaș defensiv, și de a-l introduce pe atacantul Daniel Popa, în minutul 81.

În momentul schimbării, tehnicianul alb-roșilor a omis un detaliu esențial: FCSB este cea mai periculoasă în finalul meciurilor, iar Dinamo primește foarte multe goluri în ultimele minute.

Echipa lui Nicolae Dică joacă cel mai bine în ultimele 30 de minute ale meciurilor. Steliștii au 23 de goluri marcate în acest interval, dintre care 12 sunt marcate între minutele 76 și 90.

De partea cealaltă, Dinamo este una dintre cele mai slabe echipe în ultimele minute. Formația alb-roșie a încasat 16 goluri în ultimele 30 de minute, la egalitate cu ACS Poli și fiind depășită doar de Sepsi și Juventus București. În intervalul 76-90, Dinamo a primit 10 goluri, acesta fiind perioada în care FCSB a reușit egalarea.

Astfel, dacă Miriuță ar fi preferat introducerea unui mijlocaș defensiv în locul lui Nistor, Monroy sau Dudea, sau a fundașului Katsikas, Dinamo ar fi putut pleca cu toate cele 3 puncte din Derby de România.

6
a fost nota luată de Vasile Miriuță din partea Gazetei Sporturilor 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
redbuldog
redbuldog  •  20 Februarie 2018, 17:17

Hanca si Popa...au fost ,,mainile moarte" pe care a mizat Vasile,in final,totusi ei au dezamagit,acum antrenorul poate fi ,,vinovat" doar daca le-a dat indicatii tactice gresite,ceea ce nu prea a fost cazul..Oricum eu mizam pe ,,betonarea" apararii,dar daca nu a fost asta meciul decisiv la play-off sa le acordam circumstante,si speranta revansei la Giurgiu..

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Februarie 2018, 15:55
Postat de jack_the_stripper pe 20 Februarie 2018, 14:03

Aoleu, nea Vasile, cum ai putut sa nu fii atent la detaliile astea capitale! I-ai facut pe baieti sa planga...

Domnul Manolache trebuia sa-l "sfatuiasca " inainte de meci.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Februarie 2018, 14:03

Aoleu, nea Vasile, cum ai putut sa nu fii atent la detaliile astea capitale! I-ai facut pe baieti sa planga...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează