FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Deturnat de Vaslui » Curelea ar putea ajunge la echipa lui Porumboiu, deşi s-a antrenat cu Oţelul

Curelea e aşteptat să îi ia locul lui Marius Niculae în atac.
Curelea e aşteptat să îi ia locul lui Marius Niculae în atac.

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 20:30

Echipa patronată de Adrian Porumboiu este gata să facă o ofertă Sportului pentru Curelea, deşi fotbalistul a fost cu Oţelul în cantonament în această iarnă.

Gălăţenii sînt pe punctul de a-l pierde pe Costin Curelea (28 de ani), după ce acesta s-a pregătit alături de ei în cantonamentul din Spania. În urma unei "inginerii", gălăţenii au obţinut permisiunea ca jucătorul să se antreneze sub comanda lui Petre Grigoraş pînă pe 15 februarie.

Cazul lui Curelea, neplătit de mai multe luni, s-a mutat, astfel, la TAS şi jucătorul aşteaptă decizia instanţei europene pentru a deveni liber de contract. Gălăţenii i-au propus atacantului un contract de aproximativ 10.000 de euro pe lună, în cazul în care va putea fi adus gratis.

Situaţia a luat însă o cu totul altă turnură după ce vasluienii au intrat pe fir. Viorel Hizo l-a pierdut pe atacantul Marius Niculae (31 de ani), care s-a transferat după mai multe peripeţii în China, şi Adrian Porumboiu este gata să-i ofere lui Vasile Şiman 100.000 de euro pentru a-l sufla pe fotbalist Oţelului, înainte ca TAS-ul să dea o decizie finală. De asemenea, moldovenii vor plusa şi la salariul lui Curelea, aceştia economisind aproximativ 400.000 de euro pe sezon după ce au scăpat de contractul lui "Săgeată".

"Acordul pe care l-am primit pentru a-l lua pe Curelea în pregătiri a încetat. I-am făcut o ofertă consistentă jucătorului, însă la o licitaţie la care mai participă Vasluiul şi Petrolul, şansele noastre sînt diminuate" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
ice_bitza
ice_bitza  •  18 Februarie 2013, 10:36

dragi vasluieni, si mari cunoscatori de fotbal! Iubiti-va doar echipa si nu va insusiti in caracterul vostru, antipatia, aragonta si nesimtirea patronului vostru Mamaligar ! Ca sa nu mai zic ca celebru vostru patron doar la furat se pricepe, cum l-a luat si pe Antal si Salageanu! daca aveti scouteri buni exista si alti jucatori! Faptul ca acest jucator a fost deja intr-un cantonament cu Otelul, bunul simt ar trebui sa nu intereseze alte echipe! E ca si cum ai investi in nevasta si eu ti-as lasa cu ochii in soare! Este doar parera mea!

plischi
plischi  •  18 Februarie 2013, 08:35

in ce hal a ajuns lipsa atacantilor in liga bezmitica daca pe curelea exista o lupta de parca ar fi vreun golgeter european!

gaucito
gaucito  •  18 Februarie 2013, 04:37

Lasa-l acolo ca nu strica. Ar fi bun pentru Vaslui.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close