FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 2-0

Dezastru la Dinamo! Prestație lamentabilă a "câinilor" » 8 jucători s-au făcut de râs în meciul cu Sepsi

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 09:04

Dinamo a pierdut clar pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, 0-2, după o evoluție slabă a jucătorilor lui Florin Bratu.

Fotbaliștii dinamoviști nu au putut să se ridice la nivelul adversarilor, iar jucătorii lui Sepsi au controlat partida. Întreaga echipă a lui Dinamo a avut o prestație dezamăgitoare, singurii remarcați fiind Jaime Penedo și Dan Nistor. Portarul panamez și mijlocașul au primit nota 6 din partea Gazetei Sporturilor.

Luka Marici, Ricardo Grigore, Vlad Olteanu, Sergiu Hanca, Ivan Pesici, Diogo Salomao, Adam Nemec și Daniel Popa au fost cei mai slabi jucători de pe teren, fiid notați cu 4.

Cel mai bun fotbalist al meciului a fost Tandia, mijlocașul de la Sepsi, care a reușit o dublă. Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a primit nota 4, iar rivalul Eugen Neagoe a luat 8.

clipboard01

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
1prezescu
1prezescu  •  01 Mai 2018, 18:20

SEPSI nu va retrograda ! Are o echipa foarte buna,cu spectatori civilizati,care nu sar nici la provocarile grosolane ale oaspetilor !!Bravo lor !

1846009268825602
Budai Attila Tihamér  •  01 Mai 2018, 14:57

Uitativā lá videoul postat de Digisport !Se vede cum acest suporter cum rupe de pe gard acél steag , fuge spre galéria lui Dinamo si este prins de oameni de ordine!Deci nimeni nu s-a dus cu steagul Ungariei în fata galeriei lui Dinamo sā provoace Nico nu era cum fiind acolo oameni de ordine si jandarmii!Ce mai lipseste din videó cum spin cei care az Fiat de fatā acest suporter a ajuns pe marginea terenului prefācînf cā este *** cu ő cārutā cu roti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  01 Mai 2018, 13:48
Postat de geo.b. pe 01 Mai 2018, 13:43

Au inceput "dezastrele si calamitatile",pazea.

Ce nu ati inteles...,,doar *** isi pregateste partenerii pentru sezonul viitor, acum o ajuta sa scape de retrogradare pe Sepsi iar acestia le vor returna punctele in sezonul regulat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează