FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG JIU

Dezastru pe toată linia: unde s-a mutat Pandurii de la Severin

Stadionul din Motru
Stadionul din Motru

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 14:47

Pandurii Târgu Jiu e într-o situație dificilă după ce a intrat în insolvență, iar mai mulți jucători și-au dorit să părăsească gruparea gorjeană.

Pentru a mai reduce din cheltuieli conducerea celor de la Pandurii a decis mutarea echipei de la Severin, unde își joacă meciurile de acasă, la Motru. Astfel, gorjeni nu vor mai plăti nocturna.

"Am înstrăinat echipa de suporterii ei adevăraţi. Primul pas ce trebuie făcut este să mutăm echipa la Motru. Este costisitor să mergem la Severin în continuare, unde să jucăm cu cinci spectatori şi să plătim cheltuielile de acolo.

Federaţia şi Liga trebuie să ne autorizeze să jucăm şi în alte condiţii. Ne uităm la Craiova, Extensivul este un stadion mai rău decât la Motru. Nu o să mai plătim nocturna de la Severin, care costă destul de mult. Avem costuri pe care nu le mai putem suporta. La Motru aducem echipa aproape de spectatori, de oamenii care ţin cu Pandurii.

Trebuie să umblăm la vestiare, tribune, terenul este bun, cei de la Motru vor găsi resursele necesare pentru a face stadionul din Motru bun de Liga 1", a declarat Marin Condescu, unul dintre membri Adunării Generale a Acţionarilor, pentru gorjexclusiv.ro.

10.000 de locuriare stadionul din Motru

Marin Condescu spune că va juca la Motru și anul viitor pentru că realizarea noului stadion de la Târgu Jiu întârzie:

"Cred că la stadionul din Târgu-Jiu mai este mult de lucru. Ne pregătim să jucăm la Motru şi din vară încolo, dacă Municipalul din Târgu Jiu nu va fi gata. Chiar nu ştiu dacă noul stadion va fi gata la vară”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Noiembrie 2016, 11:52

Miroase a faliment...

blatistu49
blatistu49  •  10 Noiembrie 2016, 17:52

acolo va ajunge si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  10 Noiembrie 2016, 17:12

Nu mai scrieti despre datoriile pandurilor, ca se sesizeaza Dl *** si iorgu si-i penalizeaza precum pe Poli Timisoara. Sau pe dinsii nu? Sint cu psd?Hai Romania! Cistiga cu Polonia! Oricum sintem mai tehnici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează