FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezastru pentru CFR Cluj! Anunț teribil din Gruia! Patronul și-a retras finanțarea, jucătorii sunt neplătiți, iar la club e HAOS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 17:08

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Europa League în dauna celor de la Dudelange (Luxemburg), iar în campionat, chiar dacă echipa e pe locul 2, lucrurile nu par că merg bine.

Mai mult, patronul Neluțu Varga a decis să sisteze finanțarea echipei, deranjat fiind de rezultatele slabe, în ciuda investițiilor masive făcute în ultima vreme.

Cele aproape 10 milioane pierdute l-au făcut pe Varga să se retragă pe termen nelimitat și i-a anunțat pe conducători să găsească alte soluții de finanțare, anunță TV Digi Sport.

Sursa citată mai anunță faptul că jucătorii sunt neplătiți, iar situația antrenorului e încă neclară. Nu se știe dacă Conceicao va mai rămâne sau dacă Jose Maqueda mai semnează cu ardelenii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (135)
148891712577342
Gabriel Alexandru Pintea  •  06 Septembrie 2018, 15:39

Nu mai mâncați căcat cu polonicul, nu mai denigrați și dezinformați, vă place sa creați haos și confuzie ,dacă aveți ceva concret scris publicați, sunteți penibili și josnici . Îmi este silă și greață de asemenea jurnaliști de doi bani.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Septembrie 2018, 12:38

Indiferent ce "patroni" sunt vânturaţi prin media, patron este tot Paszkany, agent AVO şi Rothschild...Acest Neluţu vrea doar să dea un semnal că vrea să scape de Iuliu Mureşan, altfel nu va mai face pe investitorul de carton ! În acest campionat, Mureşan a fost...dottore del Morga !

ray51
ray51  •  06 Septembrie 2018, 10:15

Iaca-ta inca o echipa care o va lua din liga a patra... Pacat, da' acestea sunt rugaciunile tatalui lui Edi !!!

Vezi toate comentariile (135)
Comentează
Close