FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 2-0

Dezastru și pe teren, și în notele primite » Un singur stelist a luat 5, restul practic n-au existat

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 09:15

Steaua și-a dezamăgit din nou puținii suporteri care i-au mai rămas după ce a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a 16-a din Liga 1.

Singurul jucător stelist care a ieșit cît de cît în evidență a fost Adi Popa, care a fost notat de Gazetă cu 5. În rest, toții ceilalți colegi ai săi n-au primit note de trecere, cel mai slab fiind Guilherme care a primit nota 3.

Clujenii s-au mișcat foarte bine pe teren, deși la primul gol a fost marcat dintr-un ofsaid clar. Cel mai bun clujean de pe teren a fost Tiago Lopes, care a fost notat cu 8.

caseta cfr steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  02 Noiembrie 2015, 16:42
Postat de Cornaciu Raul pe 02 Noiembrie 2015, 14:58

@mircea_cjn Nu sunt stelisti, recunosc aseara am vrut sa castige CFR Cluj, dar primul gol a fost marcat din ofsaid(nu conteaza daca protesteaza sau nu adversarii).

Uita-te pe Digisport la faza, poti s-o opresti cand vrei. Exact cand Tiago loveste mingea, Bruno se afla pe aceeasi linie cu fundasul stelist, nu e in offside. Acest moment conteaza. Amandoi sunt in miscare. Cand mingea in aer depaseste linia careului de 16 m, Bruno e un pic in fata (asta e momentul prezentat de stelisti ca fiind pozitia de offside). Cand mingea centrata ajunge pe linia de 6 m, stelistul e net in față, rateaza mingea. Bruno isi continua miscarea si agata mingea. Eu zic ca nu e offside, in niciun caz unul clar , asa cum clameaza stelistii. Si observa ca arbitru de linie e ..pe linie.

864670430247166
Cornaciu Raul  •  02 Noiembrie 2015, 14:58

@mircea_cjn Nu sunt stelisti, recunosc aseara am vrut sa castige CFR Cluj, dar primul gol a fost marcat din ofsaid(nu conteaza daca protesteaza sau nu adversarii).

mircea_cjn
mircea_cjn  •  02 Noiembrie 2015, 14:55

Golul 2 al CFR a fost un gol perfect valabil, Paun a lovit mingea cu umarul, nu a fost hent. Arbitrul era aproape de faza. Golul 1. De ce spuneti ca a fost offside clar ?! Arbitrul de tusa nu a ridicat fanionul, niciun stelist nu a protestat la acea faza (!!), niciunul din comentatorii TV nu a scos o vorba despre un eventual offside pana la pauza . Deci, ce e clar??? De abia dupa pauza, analizand faza au gasit stelistii din studioul Digi 1 (Moraru &Co) ceva de care sa se lege. Au facut un stop cadru cu mingea ....plecata deja la peste 1m din piciorul lui Tiago Lopez care centreaza, moment in care intr-adevar Bruno era in offside. De ce nu se da exact momentul cand Tiago Lopez loveste mingea? De aia, ca in acest caz nu este offside !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează