FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

DEZBATERE » Ar trebui demis Costel Gâlcă? Argumentele pro şi contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 17:50

La Steaua au început să apară problemele o dată cu înfrîngerea din Danemarca, contra lui Aalborg, scor 0-1. Scaunul lui Costel Gâlcă pare a nu mai fi atît de sigur.

Două nume importante din fotbalul românesc au analizat vina antrenorului Stelei în eşecul cu danezii.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, consideră că tehnicianul roş-albaştrilor a greşit schimbările: "Gâlcă a greşit grav la Aalborg, a dezechilibrat un sistem care funcţiona, schimbînd fix unde avea deja improvizaţie, lipsind Szukala. Nu trebuia să-l scoată pe Bourceanu".

Dumitru Dumitriu, fostul antrenor al Stelei, nu crede că antrenorul sau Keşeru au greşit, ci s-a simţit lipsa lui Szukala: "Dacă trebuie să tăiem capul cuiva, acela nu este Gâlcă sau Claudiu (n.r. Keşeru), ci restul echipei. Lor trebuie să le tăiem capul că nu au ajuns la poartă. S-a simţit lipsa lui Szukala, el e stîlpul apărării".

Argumentele PRO-DEMITERE:
- ratarea Supercupei României;
- ratarea grupelor Ligii Campionilor;
- este aproape şi de o ratare a primăverii europene.

Argumentele ANTI-DEMITERE:
- e în cărţi pentru: titlul de campioană, Cupa României şi Cupa Ligii;
- s-a descurcat onorabil ţinînd cont că patronul Stelei, Gigi Becali, este încarcerat, iar managerul general al echipei este şi el în arest.

Ar trebui Constantin Gâlcă să părăsească Steaua?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
mihai77idm
mihai77idm  •  29 Noiembrie 2014, 20:57

pentu ce sa fie demis,pentru satisfactia voastra,tuva-n gura de ziaristi jegosi

andrei.33
andrei.33  •  29 Noiembrie 2014, 19:37

Gsp ramane acelasi tabloid de duzina care cauta scandal si bombe incendiare. De obicei nesemnate. Auzi "dezbatere"...dezbaterea cui...o fituica de agramati copy/paste.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Noiembrie 2014, 19:00
Postat de stelistul1 pe 29 Noiembrie 2014, 16:16

Cum sa fie data afara Galca? Steaua joaca cel mai frumos fotbal de la Protasov incoace. Echipa abia acum se incheaga. Dupa ce scapam de cartitele ramase de la reghe, vom deveni competitivi si in CL Se vede ca echipa este foarte bine pregatita fizic si fara neuman ala a lu' reghe si fara piti talent pe banca, basca ne-a mai revenit putin bun simtul si respectul pt adversari oricare ar fi ei.

Comentariu perfect. Galca e un om de mare bun simt.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează