FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

DEZBATERE // FCSB a plecat pe un drum fără întoarcere înaintea noului sezon » A procedat corect Becali? 

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2018 18:00

Gigi Becali a avut de ales între două variante strategice în vara aceasta: să îl demită pe Nicolae Dică, cel care a ratat titlul într-un sezon în care FCSB pornea ca favorită certă, sau să îl păstreze pe antrenor și să-l scape pe acesta de fotbaliștii capricioși din lot?

Patronul vicecampioanei României a ales a doua variantă: să dea credit antrenorului și nu fotbaliștilor cu personalitate din vestiar. 

Dică va continua încă un sezon, în timp ce Budescu, Alibec sau Găman, fotbaliști care au stârnit diferite conflicte în sezonul trecut, au părăsit lotul roș-albaștrilor. 

Dacă situația lui Alibec a fost limpede încă din finalul play-off-ului, plecarea lui Constantin Budescu a fost oarecum surprinzătoare. Suma importantă de bani primită de la Al-Shabab (vezi detalii AICI) a fost dublată de presupusa inadaptabilitate la noul sistem pregătit de Dică, 4-3-3.

În lipsa unor transferuri cu nume în această vară, staff-ul FCSB va inova cu mutările perfectate din timp. Qaka și Moruțan vor face pereche în linia mediană cu Nedelcu, în cel mai tânar mijloc din Liga 1.

Dacă Găman nu a reușit să convingă pentru un post de titular, Budescu și Alibec erau vedetele lotului.

Sezonul viitor va lămuri enigma:

  • Din vestiar ar trebui eliminați fotbaliștii-problemă, chiar dacă sunt cel mai bine cotați din lot? Sau ar trebui ca antrenorul ales să fie capabil să se descurce și cu vedete care fac atmosferă negativă?

Rămâne de văzut dacă strategia cu "copii cuminți" aleasă de Becali îi va aduce acestuia trofeele. 

Cum ar putea arăta FCSB în 2018/2019: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Qaka, Nedelcu, Moruţan - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Morais, L. Filip, Pintilii, Teixeira, Ov. Popescu, Gnohere

21 de ani
este media de vârstă a noului mijloc de la FCSB

A procedat corect Becali când l-a ales pe Dică în dauna jucătorilor capricioși din lot?

Da, e nevoie de continuitate pe bancă
Nu, în jurul lui Budescu și Alibec ar fi trebuit construită echipa

Vezi și: Becali îl regretă deja pe Budescu: "Slăbise 5 kg, era poreclit Ronaldo" + Alte plecări de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
merace
merace  •  04 Iulie 2018, 20:27

Poate ca lui Gigi ii plac jucatorii conflictuali, si aduce mereu cativa in lot, ca sa se poata lauda apoi ca i-a imblanzit! :D

169060557063831
Stefan Anghel  •  04 Iulie 2018, 18:07

NORMAL CA NU A PROCEDAT CORECT ! TREBUIA FACUT REFERENDUM NATIONAL SI CE IESEA IN TURUL 2 ALA TREBUIA RESPECTAT DE NEA GG !

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Iulie 2018, 19:26

Faptul ca fecesebeaua a pornit pe ultimul drum o stim deja de cind Talpan a facut citeva corijari necesare insa articolul vostru si sondajul sin desuete,nici unul dintre cei 2 umflati nu mai sint la echipa.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează