FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Dezmăţul de la CCA » Comisia lui Alexandru Deaconu toacă sume enorme pe salarii şi bonusuri!

Articol de - Publicat joi, 20 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 martie 2014 00:20

”În comisie acţionează complicităţi incredibile, iar delegările de observare obţinute preferenţial duc uneori la dublarea sau chiar triplarea veniturilor lunare ale membrilor CCA”, spun surse din FRF


Noi informaţii vin dinspre surse federale pe tema salariilor de la Casa Fotbalului. Iar detaliile vizează acum componenţa Comisiei Centrale a Arbitrilor, unde ar exista 14 salariaţi şi 3 colaboratori, cea mai bogată organigramă existentă din 1990 încoace! Ca punct de reper, veniturile pe 12 luni ale componenţilor ar depăşi serios suma de 200.000 de euro, bani oferiţi de UEFA pe programul de dezvoltare a arbitrajului!

"Tovărăşii şi legături de familie"
"E o schemă supradimensionată, pentru că şi acolo au aterizat mulţi oameni plasaţi cu interes de Mircea Sandu sau de Deaconu. Plus tot felul de prietenii sau legături de familie. De exemplu, Viorel Sandu e partenerul de viaţă al Speranţei Popescu, Cristina Trandafir e soţia lui George Trandafir de la Dinamo, iar Andrei Ioniţă, teleportat de la futsal, e tovarăş cu Deaconu", punctează surse din FRF.

În plus, în comisie au prins cheag foşti arbitri ieşiţi pe uşa din dos din activitate. Bunăoară, Adrian Vidan, care se ocupă în prezent şi de delegările pentru L2, a renunţat la steag după un meci ruşinos FC Braşov - Chiajna (2-3, aprilie 2012), în care a anulat un gol valabil gazdelor şi a validat altul fraudulos pentru oaspeţi!

"Dublare sau triplare de venituri"
Surse FRF mai punctează că, pe lîngă salariile fixe, marea majoritate a celor din CCA ajung deseori să-şi dubleze sau chiar să-şi tripleze veniturile lunare din observări sau plăţi suplimentare pentru statutul de ofiţer regional! Delegări făcute, normal, preferenţial!

"În total, bugetul anual al CCA depăşeşte un milion de euro, din care circa 35% se duc numai pe salariile şi bonusurile salariaţilor" e estimarea legată de circuitul banilor în comisie.

Deconturi pentru trei colaboratori
Patriţiu Abrudan, Cornel Sorescu şi Cornel Fecioru, primii doi fiind şi membrii ai comisiei, lucrează şi ei pentru CCA, dar numai cu statut de colaboratori. "Li se decontează transport, cazare şi masă de fiecare dată cînd e cazul", explică sursele Gazetei.

1.000 de lei e indemnizaţia de şedinţă pe care o obţine fiecare membru al CCA

Ce salarii ar exista la CCA
Kyros Vassaras (supervizor) 4.200
Alexandru Deaconu (preşedinte) 3.100
Aron Huzu (vicepreşedinte) 2.100
Adrian Vidan (membru) 1.600
Augustus Constantin (membru) 1.600
Andrei Ioniţă (membru) 1.500
Victor Berbecaru (ofiţer dezvoltare) 2.200
Viorel Sandu (director economic) 1.800
Constantin Ştefan (secretar) 900
Ana Stanca (secretara preşedintelui+translator) 1.100
George Ionescu (angajat) 800
Gabriel Gherman (angajat) 800
Speranţa Popescu (angajată) 800
Cristina Trandafir (angajată) 800
Total: 23.300 /lună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Martie 2014, 10:45
Postat de nicse pe 20 Martie 2014, 10:32

"Dezmat"....omule, esti dus cu pluta rau....ai prins niste informatii si ai scris articolul anului, care geme de populism. Întrebarea este daca CCA traieste din banii de la stat sau nu.

Da,e dezmat. In plus si acum delegarile se fac pe pile. Dupa fiecare meci Huzu,Igna,Abrudean,Augustus (fiul lui...) si altii se informeaza reciproc cum au8 arbitrat "pupilele" lor preferate,pentru ca observarea se face incrucisat. Apoi ,foarte frecvent la C sau si la B arbitri si observatorii vin in tandem se apara si se sprijina reciproc.Banii astia sint exagerat de multi,Familiile sint ,inca la putere. Craciunescu e dat la o parte,cind el il judeca la TV,de exemplu pe hategan il face praf,in schimb ai lui preferati Balaj si Tudor sint aparati cu strasnicie. Putreda e mafia asta din arbitraj,nu-l vad pe Burleannu capabil sa o sparga (mai ales cu Chivorchian,linga el).

sakamoto
sakamoto  •  20 Martie 2014, 10:41

Arbitrajul este calciiul lui Ahile din fotbalul mafiot cladit de Sandu. Ei, arbitrii fac averi imense, de-a lungul anilor trintind meciuri. Astfel se stabilesc clasamentele, nu in functie de ce se joaca pe teren-ce mai conteaza- ci in functiede:cit dai? Asa s-au cistigat campionate, cupe. Un fotbal de doi bani. Vedem de ani buni CM si CE la TV. Iar echipele de club sint umilite in Europa. Concordia Chiajna este capra favorita a lui Nasu Sandu. Se fac eforturi disperate ca aceasta caprita sa ramina mai departe in Liga ororilor.

nicse
nicse  •  20 Martie 2014, 10:32

"Dezmat"....omule, esti dus cu pluta rau....ai prins niste informatii si ai scris articolul anului, care geme de populism. Întrebarea este daca CCA traieste din banii de la stat sau nu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează