FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire-șoc despre Cătălin Hîldan » Ce i-a spus jucătorul lui Ionuț Chirilă cu o lună înainte de tragedie: „Înainte de antrenament, stăm 30 de minute cu perfuzii în mâini! Și după încă 30 de minute”

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 12:05

Fost antrenor la juniorii lui Dinamo, Ionuț Chirilă (53 de ani) lansează un scenariu șoc despre decesul fostului căpitan al „câinilor”, Cătălin Hîldan. 

Chirilă spune ce i-a transmis Cătălin cu o lună înainte de ziua tragică de 5 octombrie 2000, atunci când fotbalistul a murit pe terenul de fotbal. 

„Cătălin mi-a spus în casă la el, la Brănești: «Domnule profesor, nu știu ce se întâmplă. Nu mai pot să alerg. Alerg înfrânat! Obosesc enorm! Înainte de antrenament stăm 30 de minute cu perfuzii în mâini! Și după antrenament încă 30 de minute». Despre ce vorbim aici? 

Vreau să pun și eu o întrebare! Cum acești jucători, timp de 8 ani de zile, nu au avut o răceală, antrenați de mine. Cum apoi, la echipa mare, unul a murit, altul a avut hepatită C? Cum au început să cadă ca niște piese de domino?”, a fost acuzația lansată de Ionuț Chirilă. 

  • Nu e prima dată când Chirilă spune aceste lucruri. A mai spus ceva similar și într-o emisiune a lui Costin Ștucan, GSP LIVE, din octombrie anul trecut. 

Cătălin Hîldan a murit în urmă cu aproape 19 ani, la vârsta de 24 de ani, într-un meci amical disputat pe stadionul din Oltenița. Mijlocașul era căpitanul lui Dinamo și devenise o prezență constantă în echipa națională.

CITEȘTE ȘI:

Ionel Dănciulescu, interimar la Dinamo? Viorel Moldovan atârnă de o clauză! » Ioan Andone nu vrea să audă de club

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
alexzece
alexzece  •  25 Iulie 2019, 16:32
Postat de alexzece pe 25 Iulie 2019, 16:32

Si voi cu cine jucati in Europa?Ah, ti-a dat cu pauza.Du te si fumeaza un Ken

*Kent

alexzece
alexzece  •  25 Iulie 2019, 16:32
Postat de dogred10 pe 25 Iulie 2019, 12:43

astea au meci cu echipa lui Itzik si Strul si ei tot de Dinamo ii intereseaza =))))) deh, fani fcsbehehehe joaca cu echipa cu nume de pachet de tigari, alaskent 8 plus :)))) sunt ei putini dar nu degeaba au minte putina :)))))))))))))))

Si voi cu cine jucati in Europa?Ah, ti-a dat cu pauza.Du te si fumeaza un Ken

rocky2
rocky2  •  25 Iulie 2019, 15:32

De ce nu a spus treaba asta atunci?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează