FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluire-ȘOC la miezul nopții: Harlem Gnohere suferă de boala lui Denis Alibec!

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 23:34

Nicolae Dică a dezvăluit după victoria, 3-1, cu Hermannstadt, că Harlem Gnohere are pubalgie, boala care a afectat dramatic evoluția lui Denis Alibec la FCSB. 

 "Am făcut schimbarea în minutul 38 (n.r. Moruțan a intrat în locul lui Ovidiu Popescu) pentru că aveam nevoie de un jucător mai ofensiv, cu o tehnică mai bună. Apoi l-am schimbat pe Gnohere pe final pentru că are o problemă cu pubalgia", a precizat Dică pentru Look TV. 

Pubalgia este o inflamare a articulaţiilor din cauza dezechilibrului între masele musculare situate deasupra şi dedesubtul articulaţiei oaselor iliace. Ea se simte ca o durere în regiunea pubiană și în zonele sale periferice.

"M-a ținut 9 luni"

Cel mai cunoscut caz din sportul românesc este cel al lui Denis Alibec. Într-un interviu exclusiv acordat Gazetei, vârful revenit la Astra a dezvăluit că afecțiunea a fost adevăratul motiv al evoluțiilor lui slabe din ultima perioadă de la FCSB.

"A venit acea accidentare, cu pubalgia, m-am întors la echipă, am fost în cantonament, am încercat să mă antrenez. Nu prea am putut. Ce-i drept, Dică mi-a spus atunci să stau mai mult, să îmi revin total. Dar eu voiam să joc cu Sporting și am tras de mine. Am jucat cu Sporting, am fost OK, dar după m-a luat iar pubalgia și m-a ținut cam 9 luni".

ȘI BUDESCU A PĂȚIT-O

Și Budescu a avut o formă gravă de pubalgie, afecțiunea osului pubian. Clubul din China cu care semnase la începutul anului 2016 i-a reziliat contractul din cauza asta, când a realizat că pubalgia îl împiedica să joace la nivelul normal. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
mariuss72
mariuss72  •  01 Octombrie 2018, 09:46

"Cel mai cunoscut caz din sportul românesc este cel al lui Denis Alibec."...e clar, fotbalul a inceput cu Denis Alibleg, nu conteaza ca mai mult de jumatate din jucatorii de fotbal au suferit de treaba asta.

caminero
caminero  •  01 Octombrie 2018, 09:19
Postat de marius.bxl pe 01 Octombrie 2018, 00:00

Pai denis a declarat la gsp.ro ca era orb si chior de un ochi .asta ...***

Dap, zicea de nu știu ce pareză laterală, că chiorîse ... asta e, acești gazetari *** își închipuie că pareză și pubalgie e tot aia, că tot cu P începe. Băăă o să ajungă peștele să vă îmacheteze pe voi!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  01 Octombrie 2018, 07:31

Taceti măi, nu mai dau arabii 15 meleoane pe el! :))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează